Vælg en side

Design af bæredygtige serviceydelser og gæsteoplevelser

Bæredygtig servicedesign
Forside » Uddannelse » Uddannelse – Oplevelsesbaseret konceptudvikling & bæredygtighed

BÆREDYGTIGHED OG GÆSTEOPLEVELSE

En akademiuddannelse, hvor du optjener 5 ECTS-point. Uddannelsen giver merit på Asnæs & Vangstrups Akademiuddannelsen i Oplevelsesøkonomi.

DRC har igennem de seneste år arbejdet målrettet med projekter rettet imod, hvordan restaurationsbranchen kan drive ansvarlig og bæredygtig virksomhed. Arbejdet med samfundsansvar er en kontinuerlig proces mod konstant fokus på forbedringer, og hvordan virksomheder kan være med til at sikre social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.

Men bæredygtigheden skal også gå hånd i hånd med den gode gæsteoplevelse. Den gode service gør verden til et bedre sted at være. Den gode serviceydelse gør en forskel i menneskers liv, fordi den bygger på reel indsigt i brugeres og kunders virkelighed, ønsker, problemer og behov. Den gode serviceydelse er effektiv, inddrager brugernes perspektiv og samtidig forholder den sig til, hvad der er muligt ud fra et større bæredygtigt perspektiv.

Det tager vi fat på i denne uddannelse, hvor fokus er på hvordan serviceydelser skal designes, så den er bæredygtig, belaster miljøet mindst muligt, samtidig med at de skal bidrage til, at gæsterne får en god oplevelse.

Datoer for undervisningen er:

Dag 1:               24 oktober
Dag 2:               4. november
Dag 3:               10. november
Eksamen:         21 november

Pris: 10.400 kr. ex moms 

For at blive optaget på uddannelsen skal du som minimum være faglært eller have studentereksamen/HF og 2 års erhvervserfaring. Hvis du har andet erfaring/kompetencer, kan disse kompetencer eventuelt oversættes, så du kan optages på uddannelsen. Kontakts os endelig for at høre nærmere om dine muligheder.

Der er mulighed for at søge uddannelsesstøtte m.v., hvilket vi naturligvis ligeledes hjælper med.  

Send en mail til uddannelse@asnaes-vangstrup.dk eller ring på 70234808 med dine spørgsmål.