Vælg en side

// Analyse af indkøbsdata og fakturakontrol //

VERUM GROUP

Er du træt af rutiner i Excel eller SQL? Mange virksomheder bruger et hav af mandetimer på at sortere, ordne og strømline data fra forskellige datakilder, så det kan bearbejdes og præsenteres. Det er en langsommelig proces. Med Verum kan du komprimere processen fra at tage flere ugers arbejde til kun at vare få timer.

Verum Group har til formål at give en bæredygtig og positiv økonomisk effekt hos de danske restauratører og caféer. Sammen med Verum ønsker DRC i fællesskab at levere transparens på markedet, struktur hos restauratørerne samt at muliggøre bæredygtige initiativer og alternativer. Med bare ét program bliver restauratører i stand til at kombinere og blende data, lave eller modtage avancerede analyser og rapportere.

DATANEDBRYDNING & ANALYSE
Indkøbsdata bliver nedbrudt og struktureret fra PDF-fakturaer eller via API. Dette resulterer i et overblik over potentielle besparelser og indkøbsmønstre.

FAKTURAKONTROL & KREDITERING
Kontraktpriser, og/eller kost plus aftaler fra leverandøren holdes op imod nedbrudte fakturaer. Fundne fejl dokumenteres og leverandøren kan derved krediteres for de fundne fejl.

ØKOLOGI
Der udarbejdes en økologianalyse med toplister over økologi. Derudover vil man kunne danne sig et løbende billede af sin økologiprocent på tværs af leverandører og lokationer i vores Dashboard.

DASHBOARD & RAPPORTERING
Der forberedes en rapport som vil give et overblik over besparelser samt indsigt i forretningen. Rapporten er designet som et interaktivt Dashboard til visualisering af data.