Vælg en side

Kursus: Vi sætter grænser – En tryg og værdig arbejdskultur

15. marts, 2022Uddannelse

En tryg og værdig arbejdskultur er alfa og omega i alle brancher - og derfor også i restaurationsbranchen. Mange har styr på det lovmæssige, men hvad med kulturen?

Hvis du har brug for en hjælpende hånd til at komme i mål med de sidste udfordringer med arbejdskulturen i din virksomhed, så holder DRC i samarbejde med Asnæs & Vangstrup en kursusdag, hvor du får indsigt i:

  • Hvad er krænkende adfærd og handlinger
  • Hvad lovgivningen forventer af virksomheden i forhold til forebyggelse og håndtering af krænkelser, og dit ansvar som arbejdsgiver og leder
  • Hvordan du sammen med medarbejderne skaber en kultur som ikke er grænseoverskridende
  • Hvordan du skriftligt får formuleret politikker og retningslinjer
  • Hvordan du formidler roller og rammer og forventninger til alle
  • Hvordan du træner dine leder til at skabe en tryg og værdig arbejdskultur
  • Hvordan du sikre håndtering af konkrete sager og en fair proces

Sammen med dig analyserer vi din virksomheds konkrete udfordringer med chikane og krænkende adfærd, og fastlægge en handlingsplan for hvordan virksomheden aktivt kan arbejde med kulturen. Vi udarbejder sammen et oplæg til jeres politik for tryg og værdig arbejdsplan og håndtering af chikane og krænkelser, der hænger sammen med jeres kultur og service DNA.

Du får viden om, hvordan du kan inddrage og formidle indholdet af krænkelsespolitikken til alle medarbejderne, herunder hvordan dine leder bliver klædt godt på til at arbejde videre med deres team.

Adresse:
Asnæs & Vangstrup
Holte Stationsvej 14, 2 sal
2840 Holte

Kurset afholdes d. 2. maj fra kl. 10-16.

Honorar for deltagelse kr. 2.500 + moms og inkl. forplejning.

Tilmeld dig her

Vi glæder os til at se dig!

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.