Nøgleordet Er Frihed

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, tilbyder medlemskab for alle restauranter, cafeer, barer, diskoteker og overnatningssteder m.m. i Danmark.

Branchefællesskabet, der tæller ca. 1.600 medlemsvirksomheder, sætter restauratørernes frihed i højsædet. DRC er altså ikke en arbejdsgiverforening i traditionel forstand, da foreningen fx ikke på sine medlemmers vegne har indgået overenskomst med et fagforbund. Derimod giver medlemskabet en lang række kontante fordele og bedre konkurrencevilkår.

Det årlige kontingent på kr. 5.400,- ekskl. moms giver dig en lang række fordele.

OVERBLIK

DRC skaber overblik og indblik i alle de regler og krav, der stilles til dig som restauratør. I vores callcenter sidder jurister, rådgivere og konsulenter med mange års brancheerfaring. De er hver dag parate til at svare på dine spørgsmål om eksempelvis løn- og ansættelsesforhold, forpagtnings- og lejekontrakter, restaurationslov, fødevarelovgivning m.v. Denne service er gratis for vores medlemmer. Vores juridiske afdeling tilbyder desuden sagsbehandling og advokatbistand til fordelagtige medlemspriser.

ØKONOMISKE FORDELE

DRC forhandler fordelagtige indkøbsaftaler med de største og dygtigste samarbejdspartnere for dig. Vi skaber kontakten og får den rigtige pris, så du kan spare tid og penge. Vi har samlet alle de gode tilbud på vores virtuelle markedsplads, og vi sender dig løbende eksklusive tilbud på alle de ydelser og varer, du har brug for i din hverdag.

INDFLYDELSE

Vi arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på landsplan og regionalt. Dette sker bl.a. sammen med vores regionale repræsentanter.

Kontakt DRC’s sekretariat på telefon 33 25 10 11, hvis du vil vide mere.