Nøgleordet Er Frihed

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, tilbyder medlemskab for alle restauranter, cafeer, barer, diskoteker og overnatningssteder m.m. i Danmark.

Branchefællesskabet, der tæller ca. 1.500 medlemsvirksomheder, sætter restauratørernes frihed i højsædet. DRC er altså ikke en arbejdsgiverforening i traditionel forstand, da foreningen fx ikke på sine medlemmers vegne har indgået overenskomst med et fagforbund. Derimod giver medlemskabet en lang række kontante fordele og bedre konkurrencevilkår.

Det årlige kontingent på kr. 5.400,- ekskl. moms giver dig en lang række fordele.

OVERBLIK

DRC skaber overblik og indblik i alle de regler og krav, der stilles til dig som restauratør. I callcenteret sidder jurister, rådgivere og konsulenter med mange års brancheerfaring. De er hver dag parate til at svare på dine spørgsmål om eksempelvis løn- og ansættelsesforhold, forpagtnings- og lejekontrakter, restaurationsloven, fødevarelovgivning m.v. Denne service er gratis for medlemmer. DRC's juridiske afdeling tilbyder desuden sagsbehandling og advokatbistand til fordelagtige medlemspriser.

INDFLYDELSE

DRC arbejder konstant på at forbedre vilkårene for branchens udøvere og varetager dine interesser over for myndigheder og politikere på landsplan og regionalt. DRC er aktive i råd, nævn og udvalg, og er med til at sætte den politiske dagsorden i pressen. Vi prioriterer at arbejde bredt med alle relevante aktører, da der er brug for alle gode hænder til at løfte branchen. Dette gælder både i forhold til dagligdagens udfordringer og i større politiske sager. Det store fællesskab bag DRC giver en politisk stemme - en stemme som vi alle har et ansvar for bliver hørt.

ØKONOMISKE FORDELE

DRC forhandler fordelagtige indkøbsaftaler med toneangivende og dygtige samarbejdspartnere for dig. Vi skaber kontakten og får den rigtige pris, så du kan spare tid og penge. Vi har samlet alle de gode tilbud på vores virtuelle markedsplads, og vi sender dig løbende eksklusive tilbud på alle de ydelser og varer, du har brug for i din hverdag.

Hvis du vil vide mere eller booke et uforpligtende møde med DRC’s lokale konsulent, bedes du kontakte os på drc@thehost.dk eller +45 33 25 10 11.