Guide til bæredygtigt indkøb
Bæredygtighed // Branchen // JuraWebinar den 18. juni kl 09:30-10:15.
Få indblik i DRC's nye indkøbsguide til mere bæredygtige fødevarer. Et grønnere indkøb er nemlig grundlaget for en mere bæredygtig menu. På webinaret får også indsigt i, hvordan du bedst kommunikerer til gæsterne, så de træffer et grønnere og mere bæredygtigt valg.
Vi har sammensat et program med tre knivskarpe eksperter, som vil fortælle om, hvordan du gennemfører en indsats for at gøre indkøbet af fødevarer og menuen mere bæredygtig ved enkle indsatser.
- Du bliver præsenteret for DRC's nye indkøbsguide, der gennemgår 5 relevante indsatser, som kan gøre menuen dokumenteret bæredygtig på en konkret og tydelig måde.
- Du bliver præsenteret for indkøbsværktøjet CalcuEasy, som er en stor digital løsning til planlægning af dit indkøb.
- Til sidst præenteres du for, hvordan din grønne kommunikation skal tilrettelægges på menuen, så du får glade gæster ombord.
Dagens program:
- Jakob Zeuthen, Klima og fødevarepolitisk chef / Danmarks Restauranter og Cafeér (DRC)
-
- Hvad kan du bruge DRC's nye guide for indkøb af bæredygtige fødevarer til?
- Jeppe Bols Kragelund, digital innovationschef / Dansk Cater
-
- Hvordan sikrer du en grøn menu igennem digital menuplanlægning med CalcuEasy
- Trine Krebs, Grøn chef / Food Organisation of Denmark
-
- Hvordan får du gæsterne til at betale for grønne måltider på menuen med glæde?

Vil du vide mere om
vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.