ESG / Den Bæredygtige Restaurant
psykologisk tryghed
Det skal være trygt at gå på arbejde - også i restaurationsbranchen
Selv de bedste arbejdspladser kan blive endnu stærkere, ved at sætte fokus på psykologisk tryghed. Et trygt arbejdsmiljø kan være med til at styrke samarbejdet, det øger trivsel og gør det lettere at håndtere udfordringer, både internt i teamet og i mødet med gæsterne. Frederik arbejder målrettet med at skabe netop denne tryghed og har udviklet undervisningspakker, der gør det nemt at komme i gang med arbejdet.

Skab det koncept, der passer til dit sted
Undervisningspakkerne tilpasses netop dit sted og hjælper dig med at forbedre arbejdsmiljøet gennem medansvar, psykologisk tryghed og konkrete prøvehandlinger.
I stedet for at tilbyde ét fast koncept tilbyder Frederik Lassen skræddersyede løsninger, der udvikles i tæt samarbejde med dig og dit personale.
Kontakt Frederik på lassen.frederik@gmail.com eller ring 27 22 90 29
Her på siden kan du se en række videoer fra et interview med Frederik, hvor han deler sine erfaringer og giver indblik i, hvordan han arbejder med psykologisk tryghed i praksis.
Bliv introduceret til Frederik, der er konsulent og arbejder med psykologisk tryghed på arbejdspladsen. Bliv klogere på, hvordan han griber arbejdet med at skabe et bedre arbejdsmiljø an i tæt samarbejde restauranten og hvad det er han kan byde ind med.
Hvad skal der egentlig til, for at man føler sig tryg på sin arbejdsplads? Ifølge Frederik er det ikke så kompliceret, som det måske lyder. Det handler både om relationerne i medarbejdergruppen og om at forstå relationen til gæsterne – hvad ønsker vi, at gæsterne skal opleve, og hvilken adfærd forventer vi i retur?
Der er markante udfordringer i restaurationsbranchen, når det kommer til psykologisk tryghed, særligt nå det kommer til gæsteadfærd. En undersøgelse viser, at 41 % af alle tjenere, har været udsat for grænseoverskridende adfærd det forgangene år. Ydermere er der udfordringer ved et skævt magtforhold, en berøringsangst i mødet med gæsterne samt en udfordring i, at mersalg af alkohol er en vigtig indtægtskilde, men også kan være medvirkende til at risikoen for grænseoverskridende adfærd potentielt stiger.
I samarbejde med Omar gruppen har Frederik hjulpet med at identificere udfordringerne i dagligdagen. Ved at inddrage og få input fra personalet, har de sammen arbejdet videre med at udvikle og teste konceptet Borkaptajner. Det har allerede vist meget positive resultater. I videoen kan du høre mere om konceptet og vejen dertil.