Vælg en side

Arbejdet med ESG favner bredt

I restaurationsbranchen er der et væld af muligheder for at engagere sig i ESG og bæredygtig omstilling. Vi har sammensat række værktøjer, der kan inspirere din virksomhed på dens bæredygtighedsrejse, uanset om I netop er begyndt eller har været i gang i lang tid.

Vi opfordrer dig til at kontakte DRC for sparring, besvarelse af spørgsmål eller opfyldelse af særlige ønsker og behov i forbindelse med jeres bæredygtighedsinitiativer.

ESG-VÆRKTØJER

ESG-INDSATSER

Dyk ned i de forskellig emner indenfor ESG. Bl.a. fødevarer, emballage, affaldssortering og biodiversitet.

ESG-RAPPORTERING

En digital platform som samler bæredygtighedsdata samt måler, rapporterer og dokumenterer grøn omstilling og CO2-regnskab.

ESG-NETVÆRK

Vær med til at sætte ESG på dagsordenen i et netværk med andre virksomheder. 

ESG-KATALOG

Download vores bæredygtighedskatalog til professionelle køkkener.

ESG-RÅDGIVNING

Gennem DRC-medlemskab kan du får sparring gennem vores partnere

klima- og fødevarepolitiskprofil

Jakob Zeuthen varetager DRCs klima- og fødevarepolitiske rådgivning og dagsorden

ESG-SPONSOR: SÖDERBERG OG PARTNERS

Söderberg & Partners er stolte over at være ESG-PARTNER, da vi støtter op om det stærke værdisæt, som ESG-initiativet er baseret på.

Hos os har vi særligt fokus på at agere ansvarligt i forhold til vores kunderelationer, da vi gerne vil være en virksomhed, hvor relationer er skabt på baggrund af tillid og tryghed.

ESG-SPONSOR: ONLINE POS

OnlinePOS leverer en række specifikke brancheløsninger som kan omfatte cashless betaling, selvbetjeningskasser og et integreret take away system.

Som en stor leverandør af betalingsløsninger, ønsker OnlinePOS at tage et samfundsansvar og være fremadskuende og visionære i udviklingen af IT til branchen.

ESG-SPONSOR: DANSK CATER

Kernen i vores forretning er fødevarer og nonfood-varer af allerhøjeste kvalitet, som vi med specialbyggede lastbiler distribuerer eller tilbyder som cash & carry. Samtidig rådgiver vores +100 konsulenter hver dag vores kunder til at optimere deres forretninger og udnytte deres potentiale. Vi trives, når tingene lykkes for vores kunder.

Dansk Cater deler mange af de samme værdier med DRC's ESG-arbejde, og vi håber med samarbejdet at kunne sætte yderligere fokus på områder som bæredygtig drift og socialt ansvar.

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.