Vælg en side

Her er de danske MICHELIN-stjerner

17. juni, 2025Branchen

Der kom ekstra stjerner på himlen over Odsherred mandag aften, da årets MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries 2025 blev afholdt i Anneberg Kulturpark. Her blev en række af Nordens bedste restauranter belønnet med de eftertragtede MICHELIN-stjerner, og jublen var stor, da både nye og kendte modtagere blev kaldt på scenen.

Blandt årets nyheder var en stjerne til Alimentum i Aalborg, en stjerne til Sushi Anaba i København og to stjerner til Paz i Thorshavn. Derudover formåede alle restauranter, der allerede var belønnet, at forsvare deres stjerner, herunder blandt andre Alchemist og Jordnær, der beholdt deres respektive to og tre stjerner. Samlet fik Danmark 52 stjerner til 38 restauranter.

Danmark er igen vært for MICHELIN Guide Ceremony Nordic Countries, når Tivoli i København lægger rammer for uddelingen 1. juni 2026.

 

Danske MICHELIN-stjerner 2025

Restauranter med én stjerne:

  • Alimentum, Aalborg (ny)
  • Alouette, København.
  • Aro, Odense.
  • Domæne, Herning.
  • Domestic, Aarhus.
  • Dragsholm Slot Gourmet, Hørve.
  • Formel B, København.
  • Frederiksminde, Præstø.
  • Gastromé, Aarhus.
  • Jatak, København.
  • Kadeau Bornholm, Åkirkeby.
  • Lyst, Vejle.
  • Marchal, København.
  • Mota, Nykøbing Sjælland.
  • Parsley Salon, Hellerup (ny)
  • Pearl by Paul Proffitt, Kruså (ny)
  • Restaurant Aure, København
  • Substans, Aarhus.
  • Sushi Anaba, København (ny)
  • Syttende, Sønderborg.
  • Søllerød Kro, København.
  • Texture, København (ny)
  • The Samuel, København.
  • Ti Trin Ned, Fredericia.
  • Tri, Agger.
  • Udtryk, København (ny)
  • Villa Vest, Lønstrup.

Restauranter med to stjerner:

  • Alchemist, København.
  • Aoc, København.
  • Frederikshøj, Aarhus.
  • Henne Kirkeby Kro, Henne.
  • Kadeau Copenhagen, København.
  • Koan, København.
  • Kong Hans Kælder, København.
  • Paz, torshavn, København (ny)

Restauranter med tre stjerner:

  • Geranium, København.
  • Noma, København.
  • Jordnær, Gentofte

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?