Vælg en side

Event:  Bæredygtighed til Københavns turister

10. oktober, 2025Branchen // Uddannelse

Madkulturen spiller en central rolle i den grønne omstilling, da vores valg af måltider, råvarer og produktionsmetoder har stor indflydelse på ressourceforbruget. 

Arrangementet er til dig, der har med turisme og fødevarer eller forplejning at gøre, både direkte og indirekte. Det vil sige alle typer af turismevirksomheder, så som hoteller, restauranter, venues, bureauer, attraktioner m.fl.

Program:

13:00 – 13:15Ankomst
13:15 – 13:20Velkomst ved Wonderful Copenhagen og DRC
13:20 – 13:50Oplæg ved NETS: Hvem er Københavns turister og hvor bruger de deres penge?
13:50 – 14:10
Oplæg ved Anders Nicolajsen fra Landbrug & Fødevarer. “Den nye efterspørgsel. Mad med omtanke.”

14:10 – 14:50Introduktion til DRC’s guide om kommunikation af bæredygtighed på din menu v. Jakob Zeuthen

14:50 – 15:00Pause

15:00 – 15:35: Oplæg ved Michelle Exarhos, DGN President, chief concierge One Hotel. “Sustainability – the new face of luxury”

15:35 – 16:00: Netværksøvelse ved Wonderful Copenhagen og DRC

 

Har du en kollega, som kunne være interesseret?

Del gerne invitationen.

 

Vi glæder os til at se dig til en inspirerende eftermiddag!

Vil du vide mere om

vores arbejde?