Vælg en side

Få hjælp til tjenerarbejdet med digitalt personale

20. marts, 2023Branchen

Foråret står for døren og lige så gør udeserveringen. I den anledning har heywaitr udviklet et nyt system til bestilling og betalingen, der hjælper både medarbejdere og gæster med at få en behagelig oplevelse i forårssolen.

I DRC undersøger vi løbende innovative systemer målrettet branchen, der optimerer og forbedrer medarbejderes og gæsters oplevelser. Derfor har vi valgt at præsentere scan-bestil-betal systemet heywaitr for jer. Med heywaitr kan du reducere arbejdsbyrden for den enkelte tjener og skabe mere tid til god gæstekontakt.

heywaitr er en app/platform, hvor gæsterne kan bestille og betale mad og drikke på mobilen. For gæsterne betyder det, at de undgår ventetid på bestilling og betaling af regning. Og for restauranten betyder det en mulighed for mere fleksibel bemanding og mulighed for at kunne håndtere flere gæster og yde god service.

heywaitr hjælper med at reducere personaleomkostninger, optimere jeres indtjening, mindske spild og fejlbestillinger samt tilbyde et take away-system uden tårnhøj kommission.

I heywaitr kan man også via platformen lave mersalg og f.eks. anbefale en god vin, der passer til maden eller lidt salte snack til øllen. Det digitale menukort sørger altid for at give brugeren de bedste valgmuligheder. Er man løbet tør for f.eks. vin har heywaitr et af markedets hurtigste genbestillingsfunktioner.

I et digitalt univers kan dine gæster have brug for hjælp eller have spørgsmål til menuen. Derfor har er der også lavet en “Call a waiter” funktion, så gæsten med få klik på smartphonen tilkalde hjælp fra en tjener.

Heywaitr er et plug-and-play system, så du får også en tablet med heywaitr POS til at modtage bestillinger på.

Som DRC medlem får du rabat på heywaitr abonnement.

Læs mere:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.