Vælg en side
Restauratørernes brancheorganisation

DRC er den største repræsentant for restauranter, caféer og barer. 

Af restauratører - for restauratører!

POLITIKRådgivning

DRC’S YDELSER

Som DRC-medlem får du adgang til en række unikke ydelser til gavn for din virksomhed.

POLITISK ARBEJDE

Læs mere om DRC's politiske mærkesager eller bliv en del af netværket 'Politisk Forum'

JURIDISK RÅDGIVNING

Få rådgivning inde for erhvervsret og arbejdsret fra branchespecialiserede jurister

ESG

Vi arbejder for at fremme en bæredygtig branche: socialt, miljømæssigt og økonomisk

UDDANNELSE

Opbyg dine medarbejderes kompetencer inden for service, drift, bæredygtighed mv.
Få styr på ESG-arbejdet i din virksomhed

Hos DRC kan du få vejledning og værktøjer, som hjælper dig med at drive en mere bæredygtig virksomhed ud fra et socialt, miljømæssigt og økonomisk perspektiv.

Danmarks Frokost- og cateringleverandører

DFCL er en brancheforening for alle catering- og frokostleverandører i Danmark, som hører under DRC.

Foreningen ønsker at styrke og promovere den professionelle cateringbranche med afsæt i ansvarlig virksomhedsdrift og værdiskabelse i samfundet.

BLIV MEDLEM AF DRC

Meld dig ind i dag og bliv en del af restaurationsbranchens stærkeste netværk. Samtidig opnår du markante branchespecifikke besparelser.

MEDLEMSFORDELE

Udover vores specialiserede rådgivning kan du som DRC-medlem reducere din forretnings omkostninger betydeligt ved at drage fordel af vores samarbejdspartneres tilbud og ydelser.

I de fleste medlemmers tilfælde modsvarer medlemsfordele endda medlemskontingentet.

EN SAMLET STYRKE

Festivalguide for madprofessionelle og restauratører

Når Copenhagen Cooking slår dørene op til deres festivalplads i Kødbyen, fyldes scenerne op med indslag om grønt, økologi og debatter om oksekød. Udover de mange sceneindslag og workshops, bakker branchen op med en masse langbordsmiddage og events, der foregår i hele...

Grøn gastronomi med dybde – Det Grønne Rejsehold på Banegårdshotellet

Vegetarisk og vegansk mad skal ikke være et kompromis – men en oplevelse i sig selv. På det nyopstartede Banegårdshotellet var ambitionen klar: Det grønne køkken skulle styrkes og forfines – ikke bare for de plantebaserede gæster, men for alle, der sætter pris på god...

Opdateret positivliste giver igen nye muligheder for at ansætte udenlandsk arbejdskraft

Fra 1. juli 2025 er positivlisten blevet opdateret til gav for branchen. Det betyder blandt andet af stillingsbetegnelser som køkkenchef og souschef er tilbage på listen, som giver nye muligheder for at ansætte udenlandsk arbejdskraft til branchen. Også...

Grønne retter i et klassisk køkken

Kundernes ønsker ændrer sig – men det behøver ikke menukortet gøre. I en tid, hvor flere og flere gæster efterspørger lettere og grønnere alternativer, står mange klassiske restauranter over for en udfordring: Hvordan udvikler man grønne retter uden at gå på kompromis...

Husk at linke til ”Smiley”-rapporten på dit website

Stadigt flere forbrugere handler på nettet ved at indkøbe f.eks. take away eller beslutter et restaurantbesøg via virksomhedens website. Fødevarereglerne skal sikre, at forbrugerne har let adgang til at se de seneste resultater af Fødevarestyrelsens kontroller....

Styrk trivslen på en enkel og sjov måde

Restaurationsbranchen er kendt for højt tempo og travlhed – men vi ved også, at mange i branchen ønsker en arbejdsplads med stærkt fællesskab og høj trivsel. Er I en af dem? Så har I nu mulighed for at afprøve et nyt værktøj, der gør det nemt at tage hul på de vigtige...

Sådan får du styr på momsen

I dette års momskampagne har Skattestyrelsen særligt fokus på, hvad du som virksomhed må trække fra, og hvad du ikke må trække fra. Det skyldes, at mange laver fejl på netop det område. Ca. halvdelen af de små og mellemstore virksomheder laver simple fejl, som fx...

Nye regler på beskæftigelsesområdet trådte i kraft 1. juli 2025

Den 1. juli 2025 blev en række nye regler indført på beskæftigelsesområdet. Her er et overblik over de vigtigste ændringer:   Nye regler for unges arbejde Pr. 1. juli 2025 kom der også nye regler for unges arbejde – disse regler bygger videre på de lempelser, der...

Nyt projekt om nationalt genbrugssystem på vej

Der tages nu et vigtigt skridt hen imod genbrugsemballage på takeaway-marked. Det er politisk besluttet, at vi skal arbejde henimod et landsdækkende genbrugssystem for takeaway-emballage – f.eks. kaffekopper og madbokse. Et system, der skal erstatte engangsemballage...

Alt mad og drikke var økologisk – lad dig inspirere af Roskilde Festival

Roskilde festival er økologiske madboder og sultne unge. Og når Roskilde Festival hvert år samler over 100.000 unge, er alt mad og drikke økologisk. I år nåede festivalen målet om 100 % økologi – et resultat af et målrettet arbejde siden 2013. Festivalen ser sig selv...

Kontakt os

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Skindergade 7, 3.sal
DK-1302 København K
Mail: drc@thehost.dk
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Persondatapolitik