SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

// Vinaftaler//

HUSTED VIN

Husted Vin startede i 1999 og står bag en række vinbarer og butikker i København. Deres mission at sikre deres kunder “value for money” samt at give én på opleveren. Kenn Husted, der ejer og driver Husted Vin, har over 25 års erfaring i restaurationsbranchen. Han har derfor mange års erfaring med import af vin og er en garant for at kunne sikre, at dine gæster får serveret den helt rette vin.

Husted Vin importerer vine fra det meste af verden, hvilket sikrer, at deres sortiment kan tilpasses til de flestes ønsker. Deres vine er bæredygtige, og de fleste af dem er også økologiske.

DRC-MEDLEMMER FÅR 28% RABAT PÅ VINAFTALER 

Husted Vin kan bistå dig i udviklingen af dit vinkort. Et stærkt vinkort er med til at løfte restaurantbesøget i sin helhed, da den rette udvælgelse af vine vil styrke gæsternes oplevelse af den mad, de får serveret.

Når Husted Vin bistår i udviklingen af dit vinkort, sørger de for at finde det bedste match til maden samtidigt med, at de hjælper med optimering i forhold til indtjening. For at styrke salget og gæstens oplevelse, afholdes der også vinsmagninger for medarbejdere.