Vælg en side

Bæredygtighed og gratis hjælp til certificering

6. september, 2022Bæredygtighed

 

Har din virksomhed fokus på bæredygtighed og lyst til at få gratis hjælp til at opnå en certificering?

I kan nu få hjælp hos Dansk Storbyturisme og MeetDenmark, der i et samarbejde inviterer turismevirksomheder indenfor erhvervsturismen og leisureturismen, til rådgivningsforløb, hvor virksomheder får gratis hjælp til at opnå en relevant bæredygtighedscertificering. Valg af certificering afhænger af den konkrete virksomhed. Dog skal certificeringen kunne dække virksomhedens drift og være knyttet til bæredygtighed, miljøledelse eller lignende, som er verificeret af 3. part.

Hvis I allerede nu ved, hvilken certificeringsordning I ønsker, kan I notere det i ansøgningen. Er I i tvivl om hvilken certificering, der passer jeres virksomhed? Vi tager gerne et afklaringsmøde, hvor vi sammen taler om hvilken certificering der giver mening for jer.

REGA certificering

Hos DRC har vi certificeringsprogrammet - REGA, Restauratørernes Garantiordning. Det er et brancheinitiativ, hvor I får mulighed for at blive guidet og certificeret ud fra internationale standarder inden for social-, miljømæssig samt økonomisk bæredygtighed. Certificeringen er udviklet i samarbejde med Global CSR og efterlever FN's retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv (UNGP). Læs mere om REGA her

 

Hvad kræver det af virksomhederne?

Det kræver først og fremmest, at I er motiveret for at arbejde systematisk med bæredygtighed i jeres virksomhed og er interesseret i at opnå en certificering. Projektet er målrettet hoteller, eventbureauer, restauranter, venues, transportaktører, etc.

 

Ansøgning og mere information

Er du interesseret i at vide mere selve projektet, kan du læse her

Der er åbent for ansøgning, som sker ved at følge linket her

 

 

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?