Vælg en side

Barer og restauranter kan holde åbent d. 31/1 om aftenen uden restriktion på lukketid og alkoholudskænkning

28. januar, 2022Politik

Erhvervsministeriet har netop udsendt en justering til bekendtgørelse om forbud mod adgang til og restriktioner for lokaler og lokaliteter, krav om coronapas og mundbind m.v.

Før denne justering skulle serveringssteder holde lukket kl. 23.00 med sidste udskænkning og salg af alkoholholdige drikkevarer kl. 22.00 på mandag den 31. januar. Det betød altså, at serveringssteder skulle have lukket klokken 23.00 på mandag med mulighed for at åbne igen klokken 24.00.

Med justeringen i bekendtgørelsen kan serveringssteder nu holde åbent mandag den 31. januar 2022 om aftenen uden restriktioner på lukketider og alkoholudskænkning. Der vil dog fortsat være krav om coronapas, mundbind, arealkrav m.v. den 31. januar 2022. Natklubber, diskoteker eller lignende vil ligeledes først have mulighed for at genåbne den 1. februar 2022. 

Læs bekendtgørelsen her - den forventes udstedt af Erhvervsministeriet snarest muligt. 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.