SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Bekendtgørelse angående restriktioner, der træder i kraft mandag d. 29/11

28. november, 2021Corona // Politik

 

Vi har nu fået bekendtgørelsen angående de restriktioner, der træder i kraft i morgen, mandag d. 29.11.2021
 
Take away og mundbind
I forhold til de uklarheder, der herskede angående mundbind og take-away kan DRC nu bekræfte, at der ikke stilles krav om mundbind til restaurant og natteliv, medmindre der er tale om take-away beliggende i engroshandel og detailhandel. Herunder i udvalgsvarebutikker, dagligvarebutikker, indkøbscentre, stormagasiner, basarer, arkader og indendørs markeder. 

Dvs. at kravet ikke gælder for take-away ift.  restauranter, som ikke er fysisk placeret i en af ovenstående kategorier. På hoteller vil der i restauranten fortsat være krav om coronapas, men ikke mundbind.  
 
Skiltning
Der gælder krav om, at virksomheder, som pålægges krav om enten mundbind eller coronapas, opsætter skilte, som informerer kunderne om kravet.
 
Ansatte
Ansatte vil være undtaget for kravet om mundbind eller visir, hvis virksomheden stiller krav om at de ansatte har gyldigt coronapas eller at de ansatte arbejder i et lukket lokale eller bag en afskærmning, hvor til kun de har adgang.
 
I kan læse mere om reglerne i Erhvervsministeriets pressemeddelelse, som I finder her.
 
I kan løbende orientere jer på vores hjemmeside angående corona og få svar på ofte stillede spørgsmål i vores Q/A

Vil du vide mere om

vores arbejde?