Vælg en side

Beløn dine medarbejders bæredygtige adfærd

Bæredygtighed // Branchen

Er du træt af den konstante udfordring med at tiltrække og fastholde dygtige talenter i din restaurant? Forskning viser, at bæredygtighedsinitiativer er nøglen til at engagere og beholde unge medarbejdere, og her er måske løsningen til dig.

I dagens konkurrenceprægede restaurationsmiljø er det afgørende at tilbyde mere end bare et job. Unge medarbejdere søger efter virksomheder, der deler deres værdier og forpligtelser, især når det kommer til bæredygtighed og miljømæssig ansvarlighed. Deloittes Millennials Survey viser at 76% af millennials og Generation Z siger, at de vil arbejde for en virksomhed, der demonstrerer et stærkt engagement i at tackle sociale og miljømæssige spørgsmål.

Earth Miles tilbyder en innovativ platform, der ikke kun engagerer dine medarbejdere i mere bæredygtig adfærd, men også belønner dem for deres indsats. Med Earth Miles kan:

  • dine medarbejdere sparer penge i fysiske og online butikker.
  • I sparer tid og penge ved at have alle medarbejderfordele samlet ét sted.
  • du viser din virksomheds engagement i den grønne omstilling.

Earth Miles samarbejder med restauranter, der ønsker at styrke deres bæredygtige profil og samtidig tiltrække og fastholde de bedste talenter. Ved at tilbyde vores platform, som en del af dine medarbejderfordele, viser du ikke kun din forpligtelse til miljømæssig bæredygtighed, men giver også dine medarbejdere mulighed for at spare penge og føle sig godt tilpas med deres valg.

Earth Miles fleksible prismodel gør det nemt for virksomheder i alle størrelser at komme i gang. Så hvis du ønsker at skabe en grønnere fremtid, tiltrække og fastholde talenter og samtidig støtte op om din bæredygtighedsagenda, så ræk ud i dag.

Interesseret i at høre mere? Så ræk ud til Maria for en uforpligtende snak på maria@earthmiles.app

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.