Vælg en side

BRUG FOR NYE ØJNE PÅ ØKONOMIEN? BOOK TID TIL PERSONLIG RÅDGIVNING!

8. november, 2021Branchen

DRC har i samarbejde med BDO og Bech-Bruun arrangeret to særlige rådgivningsdage, hvor du som virksomhedsejer kan få personlig og professionel rådgivning og sparring om din virksomheds økonomiske situation.  Du kan frit vælge, om du vil have rådgivning af en advokat eller en revisor. Sammen med dig vil vi afdække din situation, dine behov og ønsker, samt drøfte mulige handlingsplaner og løsninger.

Formålet med rådgivningen er en analyse af, hvordan din konkrete situation er.  Det kan være en drøftelse af, om det eksempelvis er muligt at fortsætte virksomhedens aktiviteter, så virksomheden igen bliver overskudsgivende.

Der vil i den situation være fokus på at undgå at lukke virksomheden, som vi kender det fra en konkurs, og i stedet holde virksomheden i live, så virksomhedens kreditorer får så stor en andel af deres gæld betalt som muligt og en større andel end ved konkurs. 

Kravet til fortsættelse og overlevelse vil ofte betyde, at virksomheden skal skæres til (færre adresser, færre ansatte, kun overskudsgivende dele). Det kan også være nødvendigt, at virksomheden sælger en eller flere dele fra, da disse dele ikke bidrager positivt til forretningen.  Det kan også være, at du skal sælge hele virksomheden eller have nye investorer med ombord. I samarbejde med den konkrete rådgiver vil dine muligheder blive kortlagt og drøftet.

Rådgivningen sker ved personligt fremmøde på kontoret i København på Dr. Tværgade 8 A eller i Århus på Fredens Torv 1, 1. sal.

Det er nødvendigt at booke tid på forhånd – og det er nødvendigt at du forbereder dig, så du kan få den bedst mulige rådgivning - for eksempel ved at have overblik over omsætning, udgifter, forventet årsresultat, sidste års resultat, gældsposter og forfaldsdato, leverandøraftaler, antal medarbejdere og samlet lønsum etc.

Tilmed dig her

Din personlige rådgivning kan bookes her:

Det er muligt at booke ½ eller 1 time til rådgivning. 

Rådgiverteam

Thomas Nørgaard Christensen

Partner, statsautoriseret revisor BDO Århus

Thomas er mangeårig revisor og rådgiver for SMV-virksomheder, med et fokus på virksomheder inden for e-commerce, digitale forretningsmodeller samt restauranter. Thomas rådgiver også inden for køb & salg af virksomheder med samme branchefokus.

Casper Salling

Insolvensadvokat, Bech-Bruun

Casper Salling beskæftiger sig med konkurs og rekonstruktion af nødlidende virksomheder. Arbejdet består blandt andet i rådgivning af kreditorer, virksomhedsoverdragelser i konkurs og rekonstruktion, forhandling af kreditorordninger, retssager om omstødelse og konkurskarantæne samt behandling af tvangsopløsningssager.

Sandra Marquardsen

Formand for politisk udvalg, DRC

CFO og Partner, Advokat HD(R) DinningSix A/S

Sandra kan via sin mangeårige erfaring fra branchen bidrage med branchekendskab og med sin teoretiske baggrund i både jura og regnskab give et hands on approach til din virksomheds specifikke situation.

 

DRC’s interne Team

Jeppe Møller-Herskind – Erhvervsjura

Birgitte Wad – Arbejdsret og HR

Vil du vide mere om

vores arbejde?