SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Coronapas indføres i branchen

12. november, 2021Corona

 

Coronapas genindføres i dag fredag den 12. november 2021.

Fra i dag skal personer fra 15 år bl.a. vise coronapas her:

  • Indendørs serveringssteder såsom restauranter og cafeer mm. (gælder ikke takeaway-steder mm.)
  • Natklubber og diskoteker
  • Partybusser med servering af alkohol
  • Ved forlystelser/kulturbegivenheder/arrangementer, medmindre arrangøren sikrer, at der enten er 200 eller færre tilskuere/deltagere indendørs eller 2000 eller færre tilskuere/deltagere udendørs. Kravet gælder for både siddende og stående deltagere

Der vil gælde en række undtagelser til kravet om coronapas, herunder for at personer der kan fremvise dokumentation fra et borgerservicecenter for at være undtaget test samt for deltagere i politiske møder, valghandlinger mv. Coronapas gælder dermed heller ikke for udendørsservering - med mindre der er tale om et arrangement med over 2000 deltagere.

Hold dig opdateret på https://coronasmitte.dk/

Gyldigt coronapas
Coronapas er gyldigt, hvis man er vaccineret har et negativt testsvar (PCR eller lyntest/antigen) eller har været smittet med COVID-19 inden for de seneste seks måneder.

  • Coronapasset er gyldigt, hvis man er færdigvaccineret eller har fået første vaccinedosis for mindst 14 og højst 42 dage siden.
  • Man har også gyldigt coronapas med en negativ PCR-test, der er højst 96 timer gammel eller en hurtigtest, der er højst 72 timer gammel.
  • Tidligere smitte giver også gyldigt coronapas – men varigheden af immunitet er nedsat, så tidligere smitte fremover giver gyldigt coronapas fra 14 dage efter en positiv PCR-test til 6 måneder efter.

Link til trepartsaftalen HER
Link til bekendtgørelse HER

Link til skiltning HER

Vil du vide mere om

vores arbejde?