Vælg en side

Danmarks Restauranter & Caféer ansætter medlemschef

14. november, 2023Branchen

Det er med stor glæde at Danmarks Restauranter & Caféer, DRC, kan byde velkommen til Gorm Johansen som medlemschef. Gorm kommer fra en stilling som kundechef på Køge Handelsskole/CFDL og har lang erfaring fra en række chef- og direktørstillinger i bl.a. Dansk Erhverv, Tekniq, Niels Brock Executive og LOPBA.

Gorm har en MBA fra SDU/AU, er kandidat fra RUC samt uddannet proceskonsulent og i DRC kommer Gorm til at have fokus på nye som gamle medlemmer og på at skabe nye spændende relationer og derigennem udvikle DRC som branchens førende og innovation brancheorganisation.

”Jeg er både stolt og glad over at skulle være med til at videreudvikle denne innovative branche, som med sine 250.000 medarbejdere er en vækstmotor for hele Danmark.” Siger Gorm og fortsætter ”Jeg skal blandt meget andet have fokus på at skabe nye relationer i og omkring branchen og udvikle DRC’s brancheprofil for samarbejdspartnere på alle niveauer.”

Gorm har et stort kendskab til branchen. Han har således været rådgiver på en innovativ ny trainee-uddannelse til hospitality-branchen, udviklet og driftet branchens måske mest anvendte lederuddannelse sammen med DRC og implementeret lederudvikling og organisationsudvikling for en lang række hospitality-virksomheder

Direktør i Danmarks Restauranter & Caféer, Torben Hoffmann-Rosenstock udtaler i den forbindelse:
Vi er glade for at få en så stærk profil som Gorm med på holdet, der skal gøre DRC til en endnu mere attraktiv platform for branchens virksomheder. Branchen er i konstant forandring og med Gorm får vi nu en ledende medarbejder, der i tæt samspil med vores medlemmer kan holde ekstra fokus på udviklingen og være med til at understøtte de behov, der opstår.”

Gorm havde første arbejdsdag i DRC d. 1. oktober

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.