Vælg en side

Deltag i Nordens førende event for cirkulær økonomi

Bæredygtighed // Branchen

EU har udråbt cirkulær økonomi som den mest effektive vej til CO2 reduktion. Den politiske og kommercielle opmærksomhed stiger markant.

Den 26. - 27. april 2023 åbner LOOP Forum igen dørene til Lokomotivværkstedet i København og sætter fokus på, hvordan vi sammen skaber en bedre og mere bæredygtig brug af vores begrænsede ressourcer.

LOOP Forum er en unik event som går på tværs af industrier og lande og målet er samle virksomheder, startups, investorer, beslutningstagere, offentlige myndigheder, universiteter og brancheforeninger, så de har mulighed for at dele know-how, diskutere udfordringer, innovative cirkulære forretningsmodeller og værdikæder og derved få ny viden frem i lyset.

Målet er at accelerere den cirkulære omstilling, reducere mængden af affald og recirkulere materialer bedre for at genoprette klodens tilstand og sikre fortsat adgang til nødvendige ressourcer.

Hent din billet gratis 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.