SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

DRC-direktør er nyt bestyrelsesmedlem i Global Compact Network Denmark

23. april, 2021Bæredygtighed // Nyheder

På gårsdagens generalforsamling i Global Compacts danske afdeling blev DRC’s direktør, Torben Hoffmann Rosenstock, glædeligvis stemt ind i bestyrelsen. Torben overtager teten fra restauratør Kim Rahbek og skal dermed fortsætte det vedholdende fokus på restaurationsbranchen og dens rolle i at sætte dagsordenen på området.

Torbens bestyrelsespost er et naturligt ’næste skridt’ i det allerede velfungerende samarbejde med netværket, hvorfra bl.a. projektpartnerskabet ’Verdensmål i værdikæden’ udspringer.

”Som bestyrelsesmedlem vil jeg bygge videre på alle DRC’s gode erfaringer fra arbejdet med bæredygtighed i restaurationsbranchen – særligt fra ’Verdensmål i værdikæden’ og brancheinitiativet REGA, som netop handler om at skabe værdi af arbejdet med bæredygtighed ved at gøre det mere nærværende og operationelt,” siger Torben Hoffmann Rosenstock og tilføjer:

”Lige nu befinder branchen sig i en historisk krise, hvor overskuddet hos mange restauratører ikke overraskende er begrænset. Det er derfor vigtigt, at vi i fælleskab får løftet arbejdet med bæredygtighed og socialt ansvar, og her det DRC's opgave at vise, hvordan "build back better" kan blive en naturlig del af et genetableringsarbejde for branchen, som også sikrer for fremtiden.”

Global Compact Network Denmark omfatter omkring 400 danske virksomheder og offentlige institutioner, der alle ønsker at fremme et mere ansvarligt og bæredygtigt erhvervsliv.

DRC har som den første brancheorganisation i verden forpligtet sig til at implementere Global Compacts principper og arbejder aktivt for at udbrede dem i branchen.

Vil du vide mere om

vores arbejde?