Vælg en side

DRC forfremmer Sabine Boiskau Andersen til juridisk direktør

3. maj, 2023Branchen // Jura

Erfaren juridisk direktør i spidsen for Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC). Hun er formet af branchen og foreningen – og ukuelig i sin håndtering af fagbevægelsen, ansættelsesjuraen, samt organisationens drift og struktur.

Danmarks Restauranter & Cafeer får pr. 1. maj en juridisk direktør i ledelsen. Sabine Boiskau Andersen er vokset op i foreningen, hvor hun som stud.jur. satte sine ben for første gang i 2016. Siden da er hun blevet advokat, fagchef, juridisk chef og nu er tiden inde til at hun indtager direktørposten. Sabine har igennem sin karriere udvist en høj grad af professionalisme, ukuelighed og kompromisløshed i forhold til kvalitet og rådgivning under forhandlinger og i retten. Hun har kæmpet for branchen og kender alle spillets regler ud og ind. Sabine er uddannet cand.jur. ved Københavns Universitet og har tidligere arbejdet i Ledernes Hovedorganisation hvorfra hun har både lønmodtager- og arbejdsgivervinklen inden for ansættelsesret, den har hun siden brugt til gavn for DRC’s mange medlemmer i restaurationsbranchen.

Det gør også at hun i en forholdsvis ung alder er steget hurtigt i graderne og tilmed nu også selv er principal for brancheorganisationens øvrige advokatfuldmægtige.

Adm. direktør Torben E. Hoffmann Rosenstock understreger:

”Sabine har i mange år – og særligt under de seneste hårde coronaår – udvist en arbejdsmoral som få. Med hende i front, styrker vi vores absolutte kerneopgave i denne branche og med en kompetence der på alle måder er specialiseret inden for de områder der betyder mest for vores medlemmer. Og selvom Sabine giver fagbevægelsen kamp til stregen – så er hun en utrolig vellidt kollega internt såvel som eksternt. Derfor glæder det mig at hun indtager en plads sammen med mig og vores politiske direktør i bestyrelsen”.

Sabine Boiskau Andersen, ny juridisk direktør, udtaler:

”Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet for verdens bedste branche – også på et mere strategisk plan. Jeg glæder mig til at bidrage med organisationsudvikling og skabe værdi og resultater for vores medlemmer. Der er fortsat mange områder der kan forbedres inden for det juridiske område, så vores medlemmer får plads til at koncentrere sig om deres kerneopgave, nemlig at skabe glæde og oplevelser for medarbejdere og gæster".

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.