Vælg en side

DRC inviterer til HR-event om Generation Z

Branchen // Uddannelse

Generation Z: Nye medarbejdere, nye udfordringer og nye muligheder!

Generation Z er generationen der er født mellem 1995 og 2010 og altså den generation, hvor mange af dem er nye på arbejdsmarkedet netop nu. Men hvem er de? Hvilke unge-profiler har de, og hvordan kan virksomheder tiltrække de unge fra netop generation Z? Hvordan kan ledere blive dygtige til at fastholde, tilknytte og motivere de unge medarbejdere i vores branche, og hvad skal de være særligt opmærksomme på? Alt dette og meget mere kan du få svar på ved dette event, som DRC står for sammen med Rasmus Lindgaard fra CompanYoung. Rasmus vil på baggrund af mange års erfaring og analyser af unges valg give et indblik i, hvad der kendetegner unges drømme og deres valg af karriere og uddannelse i dag.

Om CompanYoung
CompanYoung er et konsulenthus med speciale i tiltrækning og fastholdelse af den unge generation. De rådgiver og skaber løsninger for virksomheder, uddannelsesinstitutioner og brancheorganisationer.
Rådgivningen er altid stærkt funderet i viden om målgruppen, som stammer fra mange undersøgelser, heriblandt Danmarks største undersøgelse af unges valg af ungdomsuddannelse og karriere.

Rasmus Lindgaard er videnschef i CompanYoung og har det overordnede ansvaret for CompanYoungs forskning og viden om de unge. Udover at være foredragsholder, rådgiver han på strategisk niveau virksomheder og uddannelsesinstitutioner, når det handler om tiltrækning, ledelse og motivation af de unge.

DRC HR-event den 19. april kl. 9-11.

Eventen finder sted i SOHO, mødelokalet Oasen, Flæsketorvet 68, 1711 København.

Eventet er gratis og også for dig, der ikke er medlem af DRC.

Tilmelding senest den 12.april.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.