Vælg en side

DRC Uddannelsesprogram for efteråret 2022 er klar

15. juni, 2022Uddannelse

Så er det nu, du kan tjekke efterårsprogrammet ud og planlægge og booke uddannelse til dine medarbejdere, ledere eller dig selv. Læg særligt mærke til, at der er mulighed for at tage DHD-uddannelsen på engelsk.

Uddannelser til medarbejderne

Vores grunduddannelse til medarbejderne, Danish Hospitality Diploma (DHD), er blevet justeret og opdateret med nyt indhold i København og Roskilde og indeholder nu også et modul om arbejdsmiljø og kulturforståelse. Unikt for tilbuddet i København er, at uddannelsen hér kan tages på engelsk. På TECHCOLLEGE i Aalborg har du også mulighed for at booke pladser til DHD-uddannelsen. Denne uddannelse er for de nye medarbejdere i branchen, som du har haft ansat kort tid og endnu ikke har så meget erfraring, men som du gerne vil udvikle og fastholde.

Til medarbejderne tilbyder vi også et kort forløb, nemlig Basic Skills, som supplement til din egen oplæring og onboarding, så dine medarbejdere kan komme godt fra start endnu hurtigere.

Uddannelser til lederne

Til lederne tilbyder vi i samarbejde med Køge Handelsskole et turboforløb i ledelse, hvor du i et praktisk baseret forløb får større indsigt i ledelse og rollen som leder. Uddannelsen er relevant for både den nye og lidt mere erfarne leder og består af tre moduler, som kan udbygges yderligere. 

Der er også mulighed for at gå mere i dybden med den lederens forretningsforståelse eller specialistfag som Anvendt Økonomi og Bæredygtigt Servicedesign. Og endelig er der mulighed for at nørde de helt små detaljer med faget Service og Værtskab.

Uddannelsesprogrammet vil også løbende blive opdateret.

Du er mere end velkommen til at kontakte DRC's sekretariat, hvis du har spørgsmål til nogle uddannelserne.

Læs mere og uddannelserne her.

Vil du vide mere om

vores arbejde?