Vælg en side

DRC’s direktør indtræder i DJØF’s ESG-panel

19. juni, 2023Branchen

I DRC er det en hjertesag at fremme bæredygtige løsninger, så derfor er deltagelsen i DJØF’s ESG-panel et oplagt samarbejde.

Djøf har nedsat et uafhængigt ESG-panel, som undersøger og vurderer erhvervslivets nuværende arbejde med ESG og den samfundsmæssige betydning heraf.

Panelet besvarer løbende spørgsmål om forskellige aspekter af ESG. Det kan være spørgsmål om, hvor højt ESG prioriteres i virksomhederne, om der er den rette balance mellem E, S og G i virksomhedernes ESG-strategi eller hvad virksomhederne kan gøre for den bæredygtige omstilling af samfundet.

Dertil vil panelet afsøge, hvilke udfordringer og muligheder virksomhederne oplever i arbejdet med ESG. For hvad oplever virksomhederne der er af barrierer for at tage bæredygtige forretningsbeslutninger? Er der de rette kompetencer til stede i virksomhederne? Og hvor er de gode tiltag, der inspirerer andre?

DRC’s direktør, Torben Hoffmann-Rosenstock, ser frem til at være en del af panelets arbejde:

Jeg er glad og spændt over at være en del af Djøfs nye ESG-panel, som skal støtte virksomhederne i arbejdet med den bæredygtige omstilling. En omstilling som både bliver afgørende for at løse de mange udfordringer, vi står overfor som samfund, men som også bliver helt afgørende for virksomhedernes konkurrenceevne i fremtiden.”

Læs mere om DJØF’s ESG-panel her Djøfs ESG-panel | Djøf (djoef.dk)

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.