Vælg en side

DRC’s store inspirationskatalog

Bæredygtighed // Branchen

Der er flere gode grunde til at du skal arbejde med bæredygtig i din virksomhed. Arbejdet med bæredygtighed kan både give din virksomhed besparelser, stærkere konkurrencekraft og måske nye forretningsmuligheder. Besparelserne kommer i høj grad fra et reduceret forbrug af energi og ressourcer.

Og det er altid bedre at agere på forkant, frem for at vente til du er tvunget af ydre omstændigheder og måske presset af en tidsfrist. Så tag hul på at fastlægge dine bæredygtighedsambitioner nu, og hvis du mangler inspiration til at fastlægge konkrete tiltag, har vi udarbejdet et inspirationskatalog til dig.

Inspirationskataloget spænder vidt og de mulige tiltag er mange. Nogle vil kunne udføres af jer selv allerede i morgen, andre vil kræve hjælp udefra. Nogle af indsatserne vil give markante økonomiske besparelser, mens andre vil kræve investeringer, som kan give værdi på kortere eller længere sigt.

I inspirationskataloget kommer vi ind på energibesparelser, måling af madaffald, genbrugelig emballage, øget biodiversitet, affaldssortering, beregning af fødevarers klimaaftryk, indretning og meget mere.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.