Vælg en side

ESG-rådgivning til DRC-medlemmer

Bæredygtighed // Branchen

Hos DRC har du som medlem adgang til at arbejde med bæredygtighed og ESG via vores partnere. Du kan læse mere om mulighederne herunder - og tag fat i os, hvis du har brug for sparring, så hjæper vi gerne på vej.

 

Valified

Som medlem af DRC har du gratis adgang til Valified.com indtil udgangen af 2023. Valified hjælper med at imødekomme nye ESG datakrav fra dine kunder, leverandører, finansielle partnere og myndigheder. Her kan du fx lave en bæredygtighedsrapport og CO2 beregning til løbende overblik og nem håndtering af dine ESG data. Du kan få mere viden om Valifieds løsninger her: Valified™ - Sustainability as a core business driver

Hos Valified har du desuden mulighed for at få beregnet ESG-tal automatisk. Du kan via dit medlemskab i DRC få beregnet 7 af de vigtigste ESG nøgletal automatisk gratis, herunder CO2 scope 1 og 2. Så er du hurtigt godt igang med bæredygtighedsarbejdet. Du kan få mere viden om denne løsning her: Valified ESG: Data | Valified

Til de virksomheder, som har brug for at rapportere efter CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) tilbyder Valified desuden en løsning, hvor de 23 CO2-datapunkter i direktivet (jf. Annex ESRS E1) beregnes automatisk og med fuld compliance til lovkravene. Resultatet kan anvendes direkte i jeres rapportering eller som input til den lovpligtige væsentlighedsanalyse.

Kontakt DRC for mere information om denne løsning, hvor vi også kan tilbyde en særlig rabat.

 

Infood 

Infood leverer en fuldautomatisk digital platform til restauranter, caféer og professionelle køkkener til at give overblik, kontrol og meget præcis beregning af virksomhedens klimaaftryk på fødevareindkøb, som står for størstedelen af virksomhedens Scope 3 CO2-udledning. I platformen kan man også beregne aftrykket på de enkelte måltider og menuer samt automatisk udregning og klargøring af økologiregnskabet.

Infood tilbyder også specialiseret rådgivning omkring klimaoptimering med fokus på madindkøb, emballage, kemikalier og livscyklusanalyser - samt hvordan dette påvirker supply chain og forretningsområde. Infood kan specialudvikle og tilpasse platformen og hjælpe med integration i kundens andre systemer.

Du kan læse mere om Infoods løsninger her: www.infood.dk

 

Sustainpartners

Sustainpartners hjælper små og mellemstore virksomheder med at få succes med bæredygtig udvikling, omstilling og ledelse ved at løfte deres vidensniveau, skabe bevidsthed og analysere deres muligheder for bæredygtig udvikling.

De hjælper med at forankre bæredygtighed helt ind i forretningsmodellen og DNA, sætter handling bag ideer og initiativer, og guider virksomhederne på rejsen.

Sustainpartners bruger Valified platformen til at holde styr på data og udarbejde rapporter.

Læs mere om Sustainpartners

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.