Vælg en side

ESG-rapportering – Book en gratis tid med vores rådgiver

Bæredygtighed // Branchen // Jura

ESG-rapportering er et af hovedområderne inden for en virksomheds arbejde med bæredygtighed. Ved at arbejde aktivt med ESG-rapportering kan virksomheder både opnå fordele i forhold til forretningen og skabe den positive forandring der skal til. Nu kan du booke en tid med vores konsulent, Stéphane, for at komme godt i gang.  

Mit navn er Stéphane. Som jeres ESG-Rådgiver hos Danmarks Restauranter & Caféer, DRC, er mit mål at give jer et overblik over din virksomheds bæredygtighedsindsats.

Lær mere om hvordan ved at reservere en tid med mig her!

Hvordan kommer du i gang?

Sammen med Valified har vi lavet en digital platform, der nemt kan hjælpe dig med at strukturere og synliggøre din indsats. Her kan du:

  • Udfylde en skræddersyet spørgeramme for din virksomhed, der giver en forståelse af hvad bæredygtighed er. Start småt og byg videre efterhånden som I udvikler jeres strategi.

  • Udarbejde og offentliggøre din bæredygtighedsrapport, som kan deles på jeres hjemmeside og fremvises for samarbejds- og finanspartnere samt kunder og nye potentielle medarbejdere.

  • Sætte konkrete mål og iværksætte handlinger, der kan evalueres og justeres over tid.

Vores fælles indsats og samarbejde er altafgørende. Jo flere af os, der bidrager med ESG data, desto stærkere står vi som branche!

Her kan I se Restaurant Lolas ESG Rapport, som eksempel på, hvad I også kan opnå!

Jeg ser frem til at høre fra jer

Mange hilsner,

Stéphane Vock

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.