Vælg en side

Et godt eksempel på en lille restaurant, der arbejder med ESG

6. maj, 2025Bæredygtighed // Branchen

Hvordan har en af Københavns ældste restauranter, Det Lille Apotek, mindsket sin klima- og miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med det klassiske køkken og stedets gamle sjæl? For ejerne Ann Christina Haar Krag og Henrik Haar Krag Sørensen blev svaret at få struktur og indsigt gennem ESG-rapportering. Det har ikke kun givet dem overblik over CO₂-aftryk og ressourceforbrug, men også hjulpet dem med at sætte en retning for indsatsen fremadrettet.

Med professionel hjælp fra platformen Valified er ESG-arbejdet blevet en integreret del af dagligdagen hos Det Lille Apotek. Rapporten bruges både som spejl og styringsredskab: til at sammenligne resultater fra år til år, analysere udviklingen og motivere medarbejderne til at tænke grønt i alt fra affaldssortering til energiforbrug.

Læs hele historien her: Gammeldags charme med moderne omtanke: Det Lille Apoteks ESG rejse

Læs om DRC’s ESG-rapportering med Valified her: DRC | ESG-rapportering ESG-RAPPORTERING

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.