Vælg en side

Få et gratis klimatjek på dit fødevareindkøb

31. oktober, 2023Bæredygtighed // Fødevarer

Så er der et rigtig godt tilbud til DRC’s medlemmer. Og de første 10 får det gratis. Herefter koster det kr. 2500, - pr. stk.

Infood leverer en fuldautomatisk digital platform til restauranter, caféer og professionelle køkkener til at give overblik, kontrol og meget præcis beregning af virksomhedens klimaaftryk på fødevareindkøb, som står for størstedelen af virksomhedens Scope 3 CO2-udledning.

I platformen kan man også beregne aftrykket på de enkelte måltider og menuer samt automatisk udregning og klargøring af økologiregnskabet.

Et klimatjek består af:

Du skal samle alle indkøbsfakturaer fra din restaurant og kreditnotaer for en hel måned, og sende til Infood. De behandler fakturaer og får et godt øjebliksbillede af dine indkøb. Efterfølgende holder de et møde med jer, hvor de giver en overflyvning af dine indkøb, og hvordan Infood fungerer og skaber den indsigt.

Alle restaurantens indkøb behandles fuldt fortroligt, og gøres tilgængelige for dig til mødet.

Kontakt HR- og innovationschef Birgitte Wad pr. mail bwa@thehost.dk for at høre mere.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.