Fem råd til bedre økonomi og mere bæredygtigdrift i dit professionelle køkken
1. maj, 2023Bæredygtighed // BranchenAt drive en succesfuld køkkenvirksomhed kan være en udfordrende opgave, især når det kommer til at maksimere bundlinjen og optimere din økonomiske situation. Men med de rigtige strategier kan du øge dit overskud og forbedre din økonomi.
Virksomheden FoodOp, hjælper professionelle køkkener med automatisk at måle madspild og hvad, der bliver spist. Indsigterne samles i FoodOp-platfomen som hjælper køkkenerne med at servere den rette mad i de rigtige mængder.
På baggrund af data fra platformen har FoodOp udarbejdet en analyse med fem indsigter, der går på tværs af alle kundegrupper, som er nyttig viden for alle leverandører af kantinemad, catering og buffetmad.
Vil du vide mere om
vores arbejde?
Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.