Vælg en side

Fødevarestyrelsen har brug for jeres hjælp

20. januar, 2023Branchen // Fødevarer

Fødevarestyrelsen er i gang med at undersøge, hvordan de bedst supplerer deres fysiske kontrol med målrettet og virksomhedsspecifik information om fødevarekontrollen – direkte til den enkelte virksomhed i form af en digital platform bag et log in. Hensigten er at afdække, hvad et virksomhedspersonligt digitalt univers skal indeholde i forhold til databaseret vidensdeling i relation til fødevarekontrollen, herunder hvad der vil have mest værdi for virksomhederne.

Fødevarestyrelsen vil meget gerne have jeres feedback til 2 dele af indsatsen:

·       Den første del vedrører et online spørgeskema, som Fødevarestyrelsen har fået udarbejdet. Skemaet kan tilgås her.

·       Den anden del vedrører fokusgruppeinterviews. Fødevarestyrelsen afholder fokusgruppeinterview den 24. januar i København samt den 26. januar i Korsør i tidsrummet 10-12:30. Frokost vil være inkluderet. 

Begge fokusgruppeinterview faciliteres af firmaet Peytz. Deltagere vil som tak for hjælpen modtage et gavekort på 500 kr. til gavekortet.dk. Har du (virksomhedsejere, virksomhedsansvarlige, kvalitetsansvarlige i en virksomhed m.v.) lyst til at deltage i dette, så skriv dine kontaktoplysninger til os på drc@thehost.dk.

På forhånd tusind tak for hjælpen.

Vil du vide mere om

vores arbejde?