Vælg en side

Forbind dine medarbejdere med Monotree

Branchen

Med en medarbejderapp kan du skabe et fællesskab for dine medarbejde og forenkle den interne kommunikation i virksomheden.

Monotree laver medarbejderapps med en lang række funktioner, som er målrettet restaurationsbranchen. Hos Monotree får du din egen brandede app med funktioner som:

 • Onboarding
 • Håndbøger
 • Træning
 • Chat og gruppechat
 • Social walls
 • To-do lister
 • Nyheder og events
 • Tilfredshedsundersøgelser
 • APV undersøgelser
 • Blanketter

Monotree er totalt integreret med alle vagtsystemer, så du ikke skal bogføre dine medarbejdere to steder.

Appen er skabt til unge mennesker og til organisationer, som ønsker at skabe bedre sammenhold og drive en effektiv forretning, hvor både ledere og medarbejdere har daglig kontakt med hinanden.

Monotree startede i 2019 og servicerer i dag over 15.000 medarbejdere i restaurationsbranchen. Monotree er en dansk virksomhed med kontor i København.

Som DRC medlem får du i juli, august og september 2023 50 % rabat på opstart. Efterfølgende er der løbende fast rabatter som DRC medlem.

Læs mere om Monotree på Monotree - Employee App og kontakt Monotree på contact@monotree.com

Læs her om DiningSix samabrejde med Monotree

Monotree & DiningSix

DiningSix indgik i januar 2021 et samarbejde med Monotree, og den 1. maj 2021 lancerede vi appen over for vores medarbejdere.

Baggrunden for at vælge Monotree på daværende tidspunkt var:

 • Vi ønskede at skabe en platform, der var opdateret og moderne, med henblik på at tilbyde vores medarbejdere en mere mobil og fleksibel medarbejderplatform. Vi ønskede også at præsentere indhold, der var mere appellerende for vores medarbejdere.
 • Vi ønskede at etablere ét sted, hvor kommunikationen på vores restauranter kunne foregå. Vi ønskede at erstatte brugen af Messenger, Whatsapp og SMS for at skabe en bedre adskillelse mellem privatliv og arbejde.
 • Vi ønskede at forbedre og strukturere vores onboardingsproces, så den blev mere gennemsigtig, struktureret og appellerende.
 • Vi ønskede at skabe en større følelse af fællesskab på tværs af vores restauranter i DiningSIx.

Har vi fået det, vi ønskede? Ja, på mange områder.

Vi har i samarbejde med Monotree skabt vores egen skræddersyede interne sociale medieplatform. Platformen tilbyder ikke blot de kommunikationsmuligheder, vi kender fra Instagram, Messenger og Whatsapp, men fungerer også som en effektiv læringsplatform med fokus på onboarding og muligheder for videreudvikling. Via vores handbooks kan vi løbende holde vores medarbejdere opdaterede med de seneste nyheder og skabe tests og kurser til dem.

Vi har også fået andre værdifulde værktøjer til rådighed, herunder surveys og en eventkalender. Samtidig integrerer Monotree med Planday, vores vagtplansudbyder. Det betyder, at når vi opretter eller deaktiverer medarbejdere i Planday, sker det også automatisk i Monotree. Dette sikrer en mere effektiv håndtering af vores medarbejderdata på tværs af systemerne.

Dette kommer ikke af sig selv!

Mit råd til andre, der ønsker at begive sig ud i et app-eventyr som Monotree, er at være realistiske. Vær realistiske omkring tid og ressourcer.
For at holde appen opdateret, aktuel og relevant for medarbejderne, kræver det også en betydelig tidsinvestering for at opretholde og skabe attraktivt indhold, der motiverer medarbejderne til at bruge appen regelmæssigt. Så det er vigtigt at have dette i mente, når man har store ambitioner, da det kan være en udfordring at opretholde de store ambitioner på længere sigt.

Vi er meget tilfredse med vores beslutning om at vælge Monotree, og vi sætter stor pris på samarbejdet. De er altid lydhøre over for vores ideer og forslag til nye tiltag.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.