Vælg en side

Fristen for tilmelding til ESG-dagen nærmer sig

Branchen

DRC og Bryggeriforeningen inviterer til ESG-dagen den 29. august kl. 9 - 16 (frist for tilmelding den 22. august).

Snart vil det systematiske arbejde med ESG være en virkelighed for alle mindre virksomheder, som det er for de store. For krav om ansvarlighed, bæredygtig og grøn omstilling er stigende fra gæster, leverandører, banker, investorer og myndigheder - og der er mange flere på vej.

Vi alle kan og skal gøre en forskel, men hvordan kommer man i gang? Og hvordan forbereder vi os på den anseelige mængde lovgivning og krav, der er på vej?

Hvis man som virksomhed er klar til at blive en del af udviklingen, så kan man møde de nye krav med oprejst pande – og det vil vi i DRC gerne hjælpe til med.

Kom med til ESG-DAGEN og lad dig inspirere af de virksomheder, som allerede arbejder strategisk med samfundsansvar og bæredygtighed og få overblik over lovgivning, samt hvilke værktøjer, der kan gøre arbejdet lettere for dig og din virksomhed.

 

Se programmet her:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.