Vælg en side

Husk at tilmelde din forretning The Host-gavekortet – branchens eget gavekort!

15. april, 2021Branchen

For ca. to uger siden offentliggjorde DRC branchens eget gavekort - The Host-gavekortet. Det har allerede fået over 400 restauranter, caféer, barer, hoteller, forlystelsesparker mv. til at tilmelde sig ordningen. 

Modtagelsen af DRC's The Host-gavekort er gået over al forventning. Tilmeldingerne strømmer til og vi har fået mange positive tilkendegivelser fra både store kæder og små forretninger i branchen, som ønsker at være med. Ligeledes har et hav af virksomheder landet over udvist stor interesse for at støtte branchen ved at aflægge bestilling, når gavekortplatformen inden længe lanceres. Gavekortene kan virksomhederne købe skattefrit til deres medarbejdere på op til 1.200 kr. pr. stk. Det har Danish Crown gjort og i alt købt 8000 gavekort til sine medarbejdere.

Formålet med gavekortet er at give branchen et tiltrængt økonomisk boost, hvorfor løsningen i første omgang rammer B2B-markedet. Gavekortet adskiller sig desuden markant fra andre gavekortydelser ved, at der ikke er 'mellemmænd', der tjener penge på gavekortet. Økonomien bliver i branchen, da det er DRC, der administrerer gavekortene og bestillingsplatformen.

Du kan tilmelde din restaurant, café, bar, hotel mv. til gavekortløsningen LIGE HER

Hvis du som virksomhed ønsker at støtte branchen med et skattefrit gavekort til dine medarbejdere, så kan du foretage en Early Bird-forudbestilling LIGE HER

Vi forventer, at bestillingsplatformen med tilhørende oversigt over, hvor gavekortene kan benyttes, er klar om et par uger. Markedsføringen af gavekortet vil ligeledes intensiveres det kommende stykke tid, og der nedsættes en styregruppe af DRC-medlemmer, som skal komme med input til en promoveringskampagne af gavekortet.

Få mere information om branchen eget gavekortet ved at læse  DRC's pressemeddelelse

Hvis du har spørgsmål, så send en mail til gavekort@thehost.dk

Vil du vide mere om

vores arbejde?