SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, natklubber, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er restaurationsbranchens største repræsentant med over 1.500 medlemsvirksomheder.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Hvad er god afbestillingskutyme?

3. december, 2021Jura // Nyheder

 
Danmarks Restauranter & Caféer besvarer i øjeblikket mange spørgsmål som følge af corona-relaterede aflysninger af julefrokoster og andre arrangementer.
 
Da Sundhedsstyrelsen mv. har tilkendegivet, at eksempelvis julefrokosten kan gennemføres, så længe man tager fornødne forholdsregler, så er det altså almindelige afbestillingsregler, der gælder. For at undgå unødige problemer i forbindelse med aflysninger af selskabsarrangementer, kurser og konferencer har DRC udarbejdet et sæt branchekutymer, der kan bruges, hvis ikke andet er aftalt med den pågældende gæst:
 
Læs mere her på vores website eller download standardreglerne for selskabsarrangementer her.
 
Vi anbefaler dog, at man vægter hver enkelt aflysning for at se, om man i nogle tilfælde kan finde en fælles løsning, som eksempelvis en udskydelse af julefrokosten/arrangementet, eller en udlejning af lokalerne til anden side, som er til fordel for begge parter.

Vil du vide mere om

vores arbejde?