Vælg en side

Indbydelse til årets branchemøde for frokost- og cateringleverandører

Branchen

Onsdag d. 21. juni kl. 16.00-21.00 er I alle inviteret til DFCL branchemøde, som afholdes hos Smagssans A/S, Vibeholms allé 20, 2605 Brøndby, hvor vi i DFCL har sammensat et program, der giver rig mulighed for at udveksle erfaringer og netværke på tværs af branchen.

Udover medlemmerne i DFCL er alle andre også hjertelig velkommen. Vi ønsker at samle så mange som muligt fra hele frokost- og cateringbranchen, og derved skabe større værdi alle.

Ved at snakke sammen i branchen og udveksle erfaringer skaber vi en stærkere branche, som har direkte indflydelse på bundlinjen hos hvert enkelt køkken.

De af os, der har været med fra start, kan alle skrive under på, at vi har haft rigtig stor økonomisk gavn af at spare med hinanden. På mødet vil vi fra bestyrelsen komme ind på præcis de områder, vi hjælper hinanden.

Vi har alle en fælles udfordring i forhold til de krav, der stilles til branchen af Fødevarestyrelsen. Vi har taget hånd om problemerne, og vi er ved at få endeligt godkendt en branchekode som DFCL´s medlemmer kan læne sig op ad, når de får besøg af deres fødevarekontrollant.

Branchekoden er fremtidssikret, så vi allerede er på forkant mht. til de nye EU-direktiver (EC 335 /2022) på området. Direktiver som hele branchen bliver berørt af.

Programmet for dagen kan I se herunder, og vi sørger selvfølgelig for fuld forplejning hele aftenen.

Vi glæder os til at se jer!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i DFCL

Ronny Saul (Jesper´s Torvekøkken)
Thomas Tranberg (Smagssans)
Simon Bowell (Frokostfirmaet)
Bo Mertins (Mertins Catering)
Thomas Vinkler (Ricewood)
Maria Mosekjær (Maria´s Deli)
Ronni Lundegaard (Choicefood)

PROGRAM

  • 16.00 Mødetidspunkt

Folk tilbydes kaffe, vand, kage, frugt

  • 16.15 Velkomst ved formand Ronni Lundegaard

Kort oplæg med beskrivelse af DFCL

Oplæg af Maria Mosekjær vedr. vores DFCL branchekode og de nye EU-direktiver

Fordel ved at snakke sammen i branchen v/ Maria Mosekjær & Thomas Tranberg

Præsentation af vores paraplyorganisation, DRC

  • 17.00 Alle deltagere opdeles i netværksgrupper

Grupperne opdeles efter matchene virksomhedsprofil

Grupperne udveksler erfaringer ud fra nogle præfabrikerede spørgsmål,

som relaterer til deres specifikke virksomhedsprofil.

På baggrund af erfaringsudvekslingerne definerer hver gruppe nogle udfordringer,

som er gældende for deres type virksomhed og som DFCL skal arbejde for

  • Kl. 18.00        Let aftensmad som spises i grupperne for derved at motivere for mere netværk

  • Kl. 18.30        En person fra hver gruppe fremlægger de 2-3 forslag, de er blevet enige om, er

væsentlige for dem.

Fremlæggelse foregår foran alle

Deltagere fra de andre grupper opfordres til at komme med sparring i forhold til

de fremlagte forslag.

Bestyrelsen samler op på alle forslag og går derefter, sammen med DRC,

i gang med at arbejde for at forbedre vilkårene for vores branche.

  • Kl. 19.30        Afslutning

Mulighed for at blive til kolde øl, vin, vand og netværk!

Ronni Lundegaard, Choicefood

"Når man er ejerleder af en mindre cateringvirksomhed, så er det svært at afse tid til andet end dagens mange udfordringer. Dog har tiden som jeg har brugt på brancheforeningen været godt givet ud. De input og erfaringer jeg har fået frakollegaer er guld værd for min forretning og betyder samtidig, at der altid er en at ringe til, når man står med et problem."

Ronny Saul, Jespers Torvekøkken

”Der er brug for sammenhængskraft, så man i fællesskab kan sætte en solid standard og en retning til bæredygtig omstilling i branchen.”

Maria Mosekjær, Marias Deli

"Jeg har været medlem i godt et år og har haft stor glæde af den sparring jeg har fået af mine kollegaer i forbindelse med driften af min forretning. Muligheden for at kunne spørge en som kender alt til branchen, men som jeg ikke er direkte konkurrent til- har været meget givende. Og som en god krølle på halen, så har jeg fået rigtig god hjælp via DRC´s jurist, da vi skulle ud af vores overenskomst."

Thomas Vinkler, Ricewood

"Vi har haft utroligt positive møder i brancheforeningen, hvor alt fra gæstfrihed til indkøbserfaring udveksles. Vi har haft stor glæde af at se andre cateringproduktioner -for vi kan jo nok alle lære lidt af hinanden. Jeg mener, at vi gennem sammenhold har chancen for at skabe en bedre branche samt har en større indflydelse i forhold til Fødevarestyrelsen og den forskelsbehandling, som er så åbenlys mellem køkkenerne."

Thomas Tranberg, Smagssans

"Via brancheforeningen har jeg sparret med en række kollegaer i hele Danmark og det har været utroligt givende, både professionelt og privat. Derudover har det givet minvirksomhed en besparelse/merindtægt på minimum kr. 500.000, så min investering i medlemskab har virkelig givet pote."

Bo Mertins, Nordic Catering

”DFCL er det netværk branchen har brug for i en ramme, der gør det muligt at løfterelevante branchesager op på politisk niveau.”

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.