Vælg en side

International Citizen Days 2023

10. august, 2023Branchen

En række aktører er igen i år gået sammen om et fælles velkomstarrangement, som skal sikre en god modtagelse og ikke mindst fastholdelsen af de mange talenter, der flytter til regionen. Arrangementet er for internationale borgere og medarbejdere og fokuserer på bl.a. job og det sociale liv. 

Med knap hver 5. københavner med et udenlandsk pas og mere end 20.000 nye internationale tilflyttere om året er hovedstaden og det øvrige Greater Copenhagen en yderst eftertragtet karrieredestination for globale professionelle på udkig efter den skandinaviske livsstil. Det er til gavn for både virksomheder og universiteter, der efterspørger flere kompetente hænder og kloge hoveder. 

International Citizen Days 2023 finder sted d. 22. og 23. september og er en del af den nationale velkomstmåned Welcome September. Arrangementet er Danmarks største målrettet internationale borgere med fokus på bl.a. bolig, job og det sociale liv. Her kan nye medborgere udforske relevante temaer gennem oplæg, debatter, aktiviteter samt en stor messe, som giver en enestående mulighed for at møde og netværke med offentlige instanser, private organisationer og det lokale foreningsliv.

International Citizen Days 2023 er gratis for alle og afholdes af International House Copenhagen med støtte fra Københavns Kommune, Akademikerne, Copenhagen Capacity, Dansk Erhverv, Dansk Industri, IDA, Frederiksberg Kommune, Gladsaxe Kommune, Greater Copenhagen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, PROSA, Workindenmark, Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse og projektet Kompetencer til et grønt Danmark (Den Europæiske Socialfond).

Læs mere:

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.