Vælg en side

Invitation til DRC’s HR-netværk 2023-2024

17. juli, 2023Branchen

Trænger du til at blive beriget og udfordret i din HR-rolle af andre HR-erfarne i restaurationsbranchen? Har du brug for inspiration og gensidig sparring om HR?

Så sæt tid af til at mødes i DRC’s HR-netværk, hvor vi gerne vil sikre dig løbende inspiration med sparring og læring og høj aktuel udvikling af din faglige viden. Du bliver en del af et professionelt fællesskab, der sætter dine HR-opgaver i centrum.

Sådan foregår det

Vi har planlagt at netværket mødes fem gange om året, hvor der drøftes konkrete emner, som I oplever vigtige, og som vi også kan give fagligt indspark til. I er med til at fastlægge dagsorden fra gang til gang.

Netværket faciliteres af DRC, og vi kan tilbyde et bredt kendskab til dagligdagen som HR-ansvarlig i Restaurationsbranchen. Vi sørger for rammerne for netværkets møder og for at give kvalificeret med- og modspil, så netværket skaber viden og værdi for medlemmerne.

Ambitionen er at skabe et fagligt fortroligt netværk, hvor I kan drøfte udfordringer, løse problemer og se mulighederne sammen.

Emner på dagsorden kan være:

  • Et professionelt fællesskab, hvor ledelse af HR-opgaven er i centrum
  • Kvalificering og perspektivering af HR-initiativer og HR-trends
  • Personlige udfordringer med HR-rollen
  • Input og sparring om personalejuridiske emner
  • Og meget mere

Datoer:

Onsdag den 6.september 2023 kl. 9.00-11.00

Onsdag den 1. november 2023 kl. 9.00-11.00

Onsdag den 31. januar 2024 kl. 9.00-11.00

Onsdag den 10 .april 2024 kl. 9.00- 11.00

Onsdag den 6. juni 2024 kl.13.00-16.00

Sted: Virksomhederne og værtskabet for møderne går på skift

Vi glæder os til en ny sæson!

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.