Vælg en side

Klar til genåbning – Kompensation og deadlines

9. april, 2021Blog

Hvilke typer kompensation kan du søge? Hvad er de forskellige deadlines? Og hvad er dine muligheder for låntagning? Få overblik og gode henvisninger her.

Siden marts 2020 er der politisk besluttet og implementeret en lang række kompensationspakker og muligheder for lån til virksomheder. Listen af gyldighedsperioder og frister er tilsvarende lang - det er en jungle at holde styr på.

Søger du som mange andre restauratører at øge likviditeten i din virksomhed? Og har du en snigende fornemmelse af, at der er ordning, du mangler at søge? Så har vi her fundet den bedste, mest komplette oversigt til dig.

Oversigten er lavet Beierholm, én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og DRC's samarbejdspartner. Den giver overblik over de forskellige kompensationsordninger og lån, der har været siden pandemiens udbrud, og viser deres respektive gyldighedsperioder, ansøgningsfrister og links til relevante myndigheder. Kronen på værket - og dét som du ikke finder andre steder - er en rigtig fin samling af gode råd til, hvad du selv kan gøre her og nu for at styrke virksomhedens økonomi (sidst i dokumentet).

Bemærk, at flere frister udløber d. 15. april.

Oversigten opdateres løbende - se den her

Vil du vide mere om

vores arbejde?