SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Klar til genåbning – Kompensation og deadlines

9. april, 2021Corona // Nyheder

Hvilke typer kompensation kan du søge? Hvad er de forskellige deadlines? Og hvad er dine muligheder for låntagning? Få overblik og gode henvisninger her.

Siden marts 2020 er der politisk besluttet og implementeret en lang række kompensationspakker og muligheder for lån til virksomheder. Listen af gyldighedsperioder og frister er tilsvarende lang - det er en jungle at holde styr på.

Søger du som mange andre restauratører at øge likviditeten i din virksomhed? Og har du en snigende fornemmelse af, at der er ordning, du mangler at søge? Så har vi her fundet den bedste, mest komplette oversigt til dig.

Oversigten er lavet Beierholm, én af Danmarks førende revisions- og rådgivningsvirksomheder og DRC's samarbejdspartner. Den giver overblik over de forskellige kompensationsordninger og lån, der har været siden pandemiens udbrud, og viser deres respektive gyldighedsperioder, ansøgningsfrister og links til relevante myndigheder. Kronen på værket - og dét som du ikke finder andre steder - er en rigtig fin samling af gode råd til, hvad du selv kan gøre her og nu for at styrke virksomhedens økonomi (sidst i dokumentet).

Bemærk, at flere frister udløber d. 15. april.

Oversigten opdateres løbende - se den her

Vil du vide mere om

vores arbejde?