SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

København forlænger den udvidede udeservering

6. april, 2021Nyheder // Udeservering

På Københavns Rådhus er man blevet enige om at forlænge ordningen for den udvidede udeservering. Ordningen træder i kraft den 21. april og gælder indtil 1. oktober 2021.

En udvidet udeserveringstilladelse giver restaurationer, caféer o. lign. mulighed for at få udeservering på byens fortove, pladser og parker fx ved at inddrage parkeringspladser til formålet. Man kan også få udvidet det areal, man allerede har til rådighed.

I Københavns Kommune har man derudover besluttet at iværksætte en række særlige byrums- og trafikforsøg med mulighed for inddragelse af yderligere parkeringspladser til den udvidede udeservering. Dette gælder for områderne Middelalderbyen, Frederiksstaden, Gammelholm og Kødbyen.

Tilbage i februar gav også Frederiksberg Kommune grønt lys for en forlængelse af den udvidede udeservering, og mange andre kommuner har sideløbende fulgt trop.

Kontakt den kommune, som din restauration(er) ligger i, hvis du er usikker på, om den har en ordning for udvidet udeservering.

Vil du vide mere om

vores arbejde?