Vælg en side

Københavns Kommune åbner for ansøgning til udvidet udeservering

14. april, 2021Branchen

I går åbnede Københavns Teknik- og Miljøforvaltning for ansøgninger til den udvidede udeservering. De københavnske budgetpartier har valgt at forlænge ordningen til 2021 med den tilføjelse, at der i år kun vil blive givet tilladelse til udvidet udeservering for caféer og spiserestauranter – sidste år var der også barer, der fik tilladelse.

Derudover er der i år afsat flere penge til kommunens tilsyn med den udvidede udeservering.

På baggrund af budgetpartiernes beslutning, godkendte Teknik- og Miljøudvalget mandag den udvidede udeservering og nikkede til i nogle situationer at inddrage almindelige parkeringspladser for restauranter og cafeer med beliggenhed i Middelalderbyen, Frederiksstaden, Gammelholm og Kødbyen i perioden 21. april til 1. oktober.

”Udeserveringssæsonen begynder lige om lidt. Som et resultat af den politiske beslutning i mandags, er vi derfor straks gået i gang med at omprioritere medarbejdere, så vi hurtigt kan behandle de ansøgninger, der kommer. Vi vil også igen i år føre tilsyn med den udvidede udeservering. for bl.a. at minimere eventuelle gener for naboer,” siger Hans Christian Karsten, vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Her kan du finde flere oplysninger, finde vejledning til ansøgningsprocessen og søge ordningen

Vil du vide mere om

vores arbejde?