SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Københavns Kommune åbner for ansøgning til udvidet udeservering

14. april, 2021Nyheder // Udeservering

I går åbnede Københavns Teknik- og Miljøforvaltning for ansøgninger til den udvidede udeservering. De københavnske budgetpartier har valgt at forlænge ordningen til 2021 med den tilføjelse, at der i år kun vil blive givet tilladelse til udvidet udeservering for caféer og spiserestauranter – sidste år var der også barer, der fik tilladelse.

Derudover er der i år afsat flere penge til kommunens tilsyn med den udvidede udeservering.

På baggrund af budgetpartiernes beslutning, godkendte Teknik- og Miljøudvalget mandag den udvidede udeservering og nikkede til i nogle situationer at inddrage almindelige parkeringspladser for restauranter og cafeer med beliggenhed i Middelalderbyen, Frederiksstaden, Gammelholm og Kødbyen i perioden 21. april til 1. oktober.

”Udeserveringssæsonen begynder lige om lidt. Som et resultat af den politiske beslutning i mandags, er vi derfor straks gået i gang med at omprioritere medarbejdere, så vi hurtigt kan behandle de ansøgninger, der kommer. Vi vil også igen i år føre tilsyn med den udvidede udeservering. for bl.a. at minimere eventuelle gener for naboer,” siger Hans Christian Karsten, vicedirektør i Teknik- og Miljøforvaltningen.

Her kan du finde flere oplysninger, finde vejledning til ansøgningsprocessen og søge ordningen

Vil du vide mere om

vores arbejde?