SØG PÅ SIDEN

Tak, fordi du kigger forbi.

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og cateringvirksomheder mv. Vi er branchens største repræsentant med over 1.500 medlemmer.

København

Danmarks Restauranter og Caféer
Dronningens Tværgade 8A
DK-1302 København K
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

Odense

OFF13
Thujavej 13
DK-5250 Odense SV
Tlf.: +45 3325 1011
CVR: 83840315

KØBENHAVNS KOMMUNES JULEPULJE ER ÅBEN FOR ANSØGNINGER

1. juli, 2021Nyheder

Københavns Kommunes julepulje på 1 mio. kr. er nu åben for ansøgninger.

Julepuljen skal løfte København som julehovedstad og understøtte et trængt erhvervs- og kulturliv gennem juleaktiviteter, der sætter spot på Københavns særlige kvaliteter og byens historie, bl.a. ved at formidle historiske steder, madtraditioner samt tradition for god arkitektur, kunsthåndværk, mode og design. Målet er at tiltrække nationale og internationale gæster til byen, der kan være med til at sætte gang et Covid-19-ramt erhvervsliv.

Ved udmøntning af puljen vil aktiviteter, der samlet set forventes at kunne bidrage mest positivt til erhvervs- og kulturlivets værdiskabelse, blive prioriteret. Det vil blive tillagt positiv vægt, hvis flere virksomheder søger samlet eller indgår som samarbejdspartnere i ansøgningen. Ved udmøntning af puljen vil der også blive lagt vægt på, at aktiviteten, der søges støtte til, understøtter fortællingen om og markedsføringsindsatsen af København som international juledestination.

Fristen for ansøgninger er onsdag d. 1. september kl. 12.00 2021

Beslutning om udmøntning af puljemidlerne vedtages ultimo september og sker i et samarbejde mellem Økonomiforvaltningen, Teknik- og Miljøforvaltningen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen samt Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Ansøgningsskema og yderligere oplysning om kriterier for udmøntning af puljen kan findes her

Vil du vide mere om

vores arbejde?