Vælg en side

KØBENHAVNS KOMMUNES JULEPULJE ER ÅBEN FOR ANSØGNINGER

1. juli, 2021Branchen

Københavns Kommunes julepulje på 1 mio. kr. er nu åben for ansøgninger.

Julepuljen skal løfte København som julehovedstad og understøtte et trængt erhvervs- og kulturliv gennem juleaktiviteter, der sætter spot på Københavns særlige kvaliteter og byens historie, bl.a. ved at formidle historiske steder, madtraditioner samt tradition for god arkitektur, kunsthåndværk, mode og design. Målet er at tiltrække nationale og internationale gæster til byen, der kan være med til at sætte gang et Covid-19-ramt erhvervsliv.

Ved udmøntning af puljen vil aktiviteter, der samlet set forventes at kunne bidrage mest positivt til erhvervs- og kulturlivets værdiskabelse, blive prioriteret. Det vil blive tillagt positiv vægt, hvis flere virksomheder søger samlet eller indgår som samarbejdspartnere i ansøgningen. Ved udmøntning af puljen vil der også blive lagt vægt på, at aktiviteten, der søges støtte til, understøtter fortællingen om og markedsføringsindsatsen af København som international juledestination.

Fristen for ansøgninger er onsdag d. 1. september kl. 12.00 2021

Beslutning om udmøntning af puljemidlerne vedtages ultimo september og sker i et samarbejde mellem Økonomiforvaltningen, Teknik- og Miljøforvaltningen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen samt Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Ansøgningsskema og yderligere oplysning om kriterier for udmøntning af puljen kan findes her

Vil du vide mere om

vores arbejde?