Vælg en side

Kom godt i gang med arbejdet omkring bæredygtighed

Bæredygtighed // Branchen

De seneste år har mange restauratører arbejdet intenst på at blive mere bæredygtige. Det har de f.eks. gjort ved at reducere energiforbrug, madspild, indkøbt mere bæredygtige fødevarer og arbejdet med social bæredygtighed og forbedret vilkårene for medarbejderne.

Nye rapporteringskrav til virksomheder skal understøtte denne bæredygtig omstilling indenfor både klima, miljø og sociale forhold samt selskabsledelse. Rapportering betyder derfor et krav om målbarhed og dokumentation, som for mange kan betyde et administrativt bøvl.

Derfor har DRC, i samarbejde med Valified, udviklet et ESG-univers med en branchestandard til ESG-rapportering som gør arbejdet med dokumentation og registrering meget lettere for selv små og mellemstore virksomheder.

Kom til Valifieds webinar Kom godt i gang og få en gratis introduktion til de mest anvendte funktioner på Valified ESG platformen.

På webinaret får du styr på:

  • Udfyld ESG Baseline og få overblik over hvad arbejdet med bæredygtighed kræver.

  • En kort gennemgang af Valifieds CO2 Beregner af CO2 emissioner

  • Hvordan kan du anvende den smarte rapport-bygger til at lave din bæredygtighedsrapport (ImpactReport)​

  • Efter gennemgangen er der desuden mulighed for at stille spørgsmål.

Webinaret er gratis og foregår den 16. august kl. 09:00-09:45

Valified er en digital platform, der gør det nemmere og enklere at samle bæredygtighedsdata samt måle, rapportere og arbejde struktureret med den grønne omstilling og dokumentere f.eks. et CO2-regnskab.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.