Vælg en side

Kom i gang med bæredygtighed gennem digitalisering og AI

16. januar, 2024Branchen
Er du lige begyndt på arbejdet med bæredygtighed – eller er du i gang og vil gerne styrke din indsats? Så kom til Erhvervshus Hovedstadens inspirationsdag. Det bliver en dag fyldt med indsigt, inspiration og muligheder for at udforske det dynamiske samspil mellem bæredygtighed, digitalisering og din forretning.

På dagen kan du, udover at netværke og udforske aktuelle trends og lovgivning, møde en række virksomheder, der i dag bruger digitale værktøjer til at styrke deres bæredygtighedsindsats. Du kommer til at høre om deres succeser, udfordringer og erfaringer, og du vil blive guidet på din egen rejse mod en mere bæredygtig og digitalt orienteret fremtid.

Erhvervshus Hovedstaden forbinder dine strategier inden for bæredygtighed med de muligheder, som digitaliseringen og AI bringer, og ruster dig med værktøjer til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

Det er gratis at deltage.

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.