Vælg en side

Kom med til Masterclass med medstifteren af Starbucks

14. november, 2023Branchen

I 1971 grundlagde en ung historielærer ved navn Zev Siegl, sammen med to kolleger, en lille butik kaldet Starbucks i Seattle’s historiske Pike Place Market.

Ingen af dem havde forestillet sig, at Starbucks skulle ende som verdens største kæde af kaffebarer, med over 35.000 kaffebarer på tværs af 80 lande. Men sådan gik det!

Og hvordan de formåede at skabe grundlaget for den vækst, kan du høre meget mere om på den digitale masterclass med Zev Siegl, der afholdes af All Gravy d. 21. november, kl. 16.

Her afslører Zev hemmeligheden bag den tidlige succes, der lagde grundstenene Starbucks meteoriske vækst fra en enkelt kaffebar i Seattle til et globalt kaffefænomen.

Uanset om du er en spirende iværksætter, arbejder i hotel- og restaurationsbranchen eller bare er kaffeentusiast, tilbyder denne Masterclass en unik blanding af inspiration, indsigt og praktisk visdom.

Så sørg for at have en kop (Starbucks) kaffe klar, og kom med LIVE den 21. november kl. 16 - det er helt gratis!

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.