Vælg en side

Kom til gratis masterclass med adfærdsøkonom Dan Ariely

23. januar, 2024Branchen

Du kender ham måske fra hans populære bog "Predictably Irrational" og hans mange Ted Talks, hvor han præsenterer sin forskning, der fokuserer på at forstå vores irrationelle adfærd og beslutningstagning, der ofte betyder, at vi handler imod vores egen interesser.

I vores digitale samarbejdspartner All Gravys masterclass vil du have mulighed for at høre Dan tale om:

  • Strategier til at motivere medarbejdere: indsigt i, hvad der driver medarbejdernes motivation, med fokus på effektive incitamenter og at skabe givende arbejdsoplevelser.
  • Forståelse af økonomiske udfordringer: En forståelse af kompleksiteten i månedlig løn, budgettering og opsparing, og hvordan disse påvirker medarbejdernes økonomiske velbefindende.
  • Praktiske løsninger til arbejdspladser: Råd om hvordan du fremmer en økonomisk, kyndig og motiveret arbejdsstyrke.

Masterclassen er en unik mulighed for at lære af en af de mest respekterede stemmer inden for adfærdsøkonomi, samt anvende den indsigt til at skabe mere engagerende, givende og økonomisk kyndige arbejdspladser.

Datoen er d. 30. Januar kl. 16.

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?

Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.