Vælg en side

KOM TIL WEBINAR OM RELEVANTE PULJER

1. juli, 2021Blog

Lige nu er der mulighed for at søge 'restaurantpuljen' hos Erhvervsministeriet og snart også omstillingspuljen hos landet erhvervshuse. Samtidig har Wonderful Copenhagen gjort en særlig indsats for at synliggøre de arrangementer og events, som hovedstadens aktører tilbyder over sommeren.

Derfor inviteres du til webinar på mandag d. 05.07 kl. 13-14 på Zoom, hvor du kan danne dig et bedre overblik over de forskellige puljers ”hvem, hvad og hvor”. Vært for webinaret er projektet Restore Restaurants -  som DRC er aktiv samarbejspartner i.

På dette webinar vil Anders Danielsen fra Erhvervsministeriet fortælle om den aktuelle 'restaurantpulje', hvor restauratører har mulighed for at søge op til 35.000 kr. til rabatter eller aktiviteter, der kan komme gæsterne til gavn. Og Signe Ingholt-Gaarde fra Erhvervshus Hovedstaden vil fortælle om den kommende runde af omstillingspulje, der giver tilskud til virksomheder, som er hårdt påvirkede af Covid19-krisen, og som har behov for at tilpasse og omstille forretningen. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne via chatten.

Herefter vil Bjarke Hjorth, Head of Digital Marketing, i Wonderful Copenhagen fortælle om, hvordan man kan få synliggjort sommerens events over for københavnere og byens gæster på VisitCopenhagens kanaler og blive en del af sommerkampagnen Københavner Kærlighed.

OBS: Restauratører over hele landet kan deltage - vær blot opmærksom på, at dele af webinaret omhandler københavnske initiativer og arrangementer. 

Tilmelding inden på mandag kl. 9.00 - tilmeld dig her

Program:

  • Velkommen
  • Den aktuelle Restaurantpulje, Anders Danielsen, Erhvervsministeriet
  • Spørgsmål
  • Den kommende Omstillingspulje, Signe Ingholt-Gaarde, Erhvervshus Hovedstaden
  • Spørgsmål
  • Synlighed af events som del af kampagnen Københavner Kærlighed, Bjarke Hjorth, Wonderful Copenhagen
  • Spørgsmål
  • Tak for i dag

Du er velkommen til at sende invitationen videre til relevante kolleger og samarbejdspartnere.

Kort om Restore Restaurants
COVID-19 truer Københavns restauranter og dermed byens position som gastronomisk hot spot, Restore Restaurants vil teste nye forretningsmuligheder og omstille restauranter til den nye situation. Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse. Læs mere om Restore Restaurants her

Vil du vide mere om

vores arbejde?