Vælg en side

Ledernetværk med udviklende workshops

23. august, 2022Uddannelse

Ønsker du mere ro og overblik i hverdagen som restaurantchef eller køkkenchef? I samarbejde med Asnæs & Vangstrup udbyder DRC en workshop med lederen i fokus.

Alle workshops holdes i københavnsområdet fra kl. 10-12. Hver ledernetværksdag vil indeholde sparring med kollegaer fra branchen, fokus på en lederkompetence og mulighed for at komme hjem med konkrete værktøjer

29. september – Adfærdsprofilen – kend dine styrker
Gode ledere kan grundlæggende godt lide at arbejde med og interesserer sig for andre mennesker. For at kunne sikre sig, at man spiller optimalt sammen med den enkelte medarbejder, er det en god ide at kende sine egne styrker og svagheder. En adfærdsprofil sætter ord på dine styrker. Hvis du som et supplement ønsker at få lagt din egen lederadfærds-profil koster det kr. 1500 med tillæg af moms og individuel tilbagemelding.

10. november – Ledelseskommunikation gør dig let at følge
Ledelseskommunikation er en afgørende kompetence i forhold til at opnå motiverede medarbejdere. Vagtplanen gør at det til tider kan være svært at kommunikere mundtligt til alle. Vi taler om, hvad du skal være opmærksom på i forhold til budskabet, timingen, dialogen, formen m.v. uanset om hvilken kommunikationskanal du bruger.

2. marts – Øg medarbejdernes motivation
Ønsker du at dine medarbejdere er mere problemløsende, engagerede og selvkørende kræver det, at du kan styre dit ’fixe-gen’. Du skal også styrke medarbejderne. Vi taler om 1-2-1 samtalerne, herunder hvordan du kan løfte den enkelte medarbejdere til at spille bedre sammen i teamet ved den individuelle samtale

11. maj – Modet til de vanskelige samtaler
Du bør tage dialogen med medarbejderne/en, efterhånden som du bliver opmærksom på at der er nogle problemer eller gnidninger. Det kan nogle gange føles som at stikke hånden i en hvepserede. Vi taler om hvordan du ved hjælp af forberedelsen, den rigtige samtale og opfølgning kan få sagt og taget fat på de svære ting.

8. juni – Hvordan taler vi om nøgletal
De bedste medarbejdere udfører ikke blot deres arbejdsopgaver, men har et øje på resultaterne, fordi virksomhedens succes og fremgang er vigtig for dem. Men det kræver at de bliver involveret i nøgletallene som du styrer efter. Vi taler om hvordan man gør det så medarbejderen motiveres.

 

TILMELDING senest d 15 september og sker ved mail til bwa@thehost.dk

 

 

Vil du vide mere om

vores arbejde?