Restaurant Lola og Kamilla Seidler har udarbejdet en ESG-rapport på Valifieds platform ved hjælp af DRC’s branchestandard. Noget der med Kamillas ord kan være ”svært at få tid til – men som det er nødvendigt at få tid til”, ikke mindst grundet de stigende krav fra kunder og gæster. Med DRC’s branchestandard i hånden er det heldigvis nemmere end nogensinde,
Lola har fra starten ønsket at være en restaurant, der kunne mere end ”bare” at servere mad og drikkevarer. De vil være en ny generation af restauratører, der tør sætte personalets velvære og klimaet på dagsordenen.
I det fremadrettede arbejde med det, er DRC’s branchestandard også en hjælp. ”Det er en god nudging til at holde sig disciplineret”, siger Kamilla Seidler.
Vil du vide mere om
vores arbejde?
Danmarks Restauranter & Cafeer, DRC, er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, barer, diskoteker, hoteller og overnatningssteder m.m.